Merhaba hanımlar uzun bir aradan sonra yine aranızdayım.
Gelelim derdime....
Borclar vesilesiyle işe girmem icap etti, seve seve iş aradım cocuklu olduğum icin zor buldum. Cunku tek olumlu donuş yapan yer şuan on muhasebe-temizlik-sekreterlik-koordinatorluk-caycılık yaptığım ofis
Her neyse calışmayı boş durmayı sevmeyen biri olarak şimdilik idare ediyorum. Zaten etmeme gibi bir luksum yok
İşimi seviyorum aksatmıyorum her şeyi zamanında ve doğru yapmaya gayret gosteriyorum. Patronumda memnun gorunuyor. İyi bir insan aile babası kendi emekleriyle bir yerlere gelmiş biri. Ama gel gelelim adamın cene cok yahu... Ornek veriyorum x bey şu carileri once sizinle inceleyelim daha sonra firmalarla mutabakat yapalım diyorum . Alllaaaaaahhh bir başlıyor firma yetkilisinin cimriliği bilmem nesi şusu busu ya Ulustaki butun kuyumcuları tanıdım sayesinde. Hepsinin kişiliğini falan biliyorum. Cok lazım cunku. O olmazsa mesela odemeler icin gidiyorum işte şuna şuna fatura kestim yolladım şu şu kişiler elden yollamış teknikerle falan diyorum. Başlyor benim yeğeninde bana 195.000 TL borcu varda işte kimseye guvenmeyeceksin bilmem ne. Yani bu ornekleri kısa kısa verdim her bir konunun uzerinde yarım saat kırk beş dakika konustuğunu duşunun He sadece bana değil gecen teknikerle konserveler ile ilgili boş bir muhabbet yapıyordu. Yahu sen patronsun az laf cok iş demen gerekiyor yoook adam sohbet muhabbet gırgır şamata. Hayatımda ilk kez boyle patron gordum. İcim daralıyor valla dun bu boş muhabbetlerinden oturu kırk dk gec cıktım. Hani işim olsa da mesaiye kalsam hiiic problem değil ama boş muhabbet ya Adam susmuyor hanımlar kısa kesemiyorum ben cevap vermiyorum mesela hı hı hı hı diyorum bitmiyoor. Butun cozum onerilerinize acığım şimdiden teşekkurler.