Bir hastanede baygınken cinsel saldırıya ugramak
Gebeliğe Hazırlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Gebeliğe Hazırlık
- Bir hastanede baygınken cinsel saldırıya ugramak
-
26-09-2022, 12:55:59Başlık biraz korkutucu ama konuyu anlattığımda bu duşuncemin sebebini anlamış olacaksınız. Bir tıp merkezinde genel anestezi ile burun deviasyon ameliyatı oldum. Şimdi konuyu daha derin anlatacağım ve goruşlerinizi lutfen samimi ve beni kırmadan yazın. Ameliyathaneye girdiğim sırada herkese uygulanan bir durum olan ameliyat masasına gectim. Orada hasta bakıcı olan erkek şahıs gelip ben yattıktan sonra koluma cinsel organını dayadı. 10-15 saniye kadar o şekilde hicbir şey yokmuş gibi dayalı durdu. Hareket ettim biraz ki cekilsin diye. O kadar sure dayayıp durdu sonra ise cekildi. Anestezi teknikeri goğsumu acıp kalp dinleyen cihazın uclarını vs takıp bir de damar yolumu actı ve 5-6 saniye sonra bayıldım. Şimdi gelelim esas konuya. Ameliyata girdiğimde doktorlar henuz gelmemişti. Cıktığımda da kimseyi gormeden yine o bana dayayan şahıs ile ile asansordeydim ve odama yerlestirildim. Ameliyata sabah saat 11 gibi girdim. 1 saat civarı surmuştu ve cıktığımda saat 12 gibiydi ve oğle yemeği saatiydi. Kendime zar zor gelmiştim ve 5 saat sonra evimdeydim. Evime yuruyerek gittim. Tuvalet ihtiyacım olduğu icin kucuk tuvaletimi yaptım ve cinsel organımi silerken peceteye kucuk bir kan gelmiş olduğunu gordum. Herhalde burnumdan gelen kan peceteye surulmuş olacak diye duşundum ama ayna karşısına gecip yine de cinsel organıma baktım. Ve o esnada en garip ve korkutucu şeyi yaşadım. Aşırı derecede vajinal gaz cıkardım. Bilirsiniz ki bu vajinal gaz cinsel ilişki sırasında ve sonrasında pozisyon kaynaklı yaşanan bir durumdur. Ve ben ameliyattan cıktıktan 5 saat sonra bu durumu yaşadım. Ve şuna eminim, vajinal gaz cıkarmam icin hic ama hic egzersiz vs yapmadım ve zaten cok hareket bile etmemiştim son gunlerde. İdrar sondası bu ameliyatta takilmiyormus diye duydum. Şimdi aklıma gelen ise anestezi teknisyeni arkadaşlar beni personele emanet edip oğle yemeğine cıkmıştır ve yaklaşık 20 dk baygın haldeyken başıma bir şey gelmiştir. Sağlık bakanlığına bildirdim ama hic umursamadilar ve ameliyathanede ve uyanma odasında kamera yokmuş. Yani o şekilde baygınken hasta bakıcıya cırılcıplak emanet edilebiliyormusuz. Azot protoksit diye bir gaz varmış ve bu vucut boşluklarına yayılabilirmis ama bunu bende kullandılar mı ve kullansalar bile bundan mı oldu bilemiyorum. Vajinal gazın cıkışını saatler sonra yaşayan var mı? Kafayı yemek uzereyim gercekten artık t.ecavuz edildim diye.