merhaba arkadaşlar daha onceden de konu acmıştım işi bırakıcam diye, bıraktım dun biraz olsun kafamı dinlemek istiyorum bu sure zarfında baskadaha iyi işlere bakıcam, ailem sorunlu insanlar, evde durmami istemiyor babam, kendisinden başka kimsenin evde kalmasını istemiyor, dun gece annemle ikisi konuşurken denk geldim konuşmalarına, babam benim icin gitti b.ktan bi bolum okudu, boyle olacağını bilseydik okutmazdim, boşuna para harcamazdım falan filan dedi.... yok kimseyi begenimiyo yok evden cıkmıyo diyor benim icin, annemde benim icin (""oylelerin sonu da hep kotu oluyor ama"") dedi... bunu duyunca cok moralim bozuldu, ben genelde titiz biriyim, ailem cok pasaklidir mesela, ben kişisel temizliğe dikkat ederim, ama ailem bunu hep kendini beğenme olarak algılarlar, bana hep "gendunu beyeniğ" deyip dururlar mesela....bende bu kendini beğenmek değil kendine saygı duymak derim ama anlatamam, onlar hep kucuklukten beri bana, herkese abla de, herkese abi de,herkese yağ cek diye buyuttuler ama ben kendi doğrularımı yaptım hep, birde evde evrak işi gibi konularda hep beni kullanırlar, bir banka işi var, beni gotururler, bir devlet dairesine gidilecek ben gider yaparım kendileri 100 kere anlatsan da anlamazlar ama yaranamam yine de...babam şu gune kadar bir kere olsun ne okuldan almaya gelmiştir ne de hastalanınca hastaneye goturmuştur... annem ameliyat oldu mesela ne babam geldi ne kardeşim, 3 gun ben kaldım hastanede anneme baktım ama yine de beni onların yarısı kadar sevmez cunku beni duygu somurusu yaparak kullanır.. . ama birde şu da var annem babamı hic sevmez, hep calışmamasından, sorumsuzlugundan, şiddet kullanmasından, tembelliginden,evden cıkmamasından şikayet eder, arkasından beddualar eder durur hep bana sikayet eder ben onu dinleyim ister, ona arka cikayim ister ama onun yanında bana bu dediği laf cok icime oturdu ve eski sevgilim hep soyler dururdu senin annen cok icten pazarlıklı, ikili oynuyor sana karsi ,ben ona guvenmiyorum diye, dun gece anladım ki cok haklıymış adam.... cok moralim bozuldu...sabah ta annem hic yuzume bile bakmıyor, hemen yuruyuşune git dedi bana evi derle toparla boş boş durma diyor... ben insanları tanıyamıyor muyum neden boyleler bana karsi, inanın şu an moralim o kadar bozuk ki