Slm kızlar..
Arkadaşım 2.evliliğini yaptı, ilk evliliğinden bir kızı ve bir oğlu var. Evlendiğinde oğlu babasının yanındaydı bu sene geldi ama başta cocukları hic sorun etmeyen eşi sorun etmeye başladı, boşanmanın konuşulmasına kadar gitti işin boyutu.
Arkadaşım kandırılmanın verdiği uzuntu ve 2.kez boşanmış olma ihtimalinin verdiği caresizlikle cok uzgun ve ağlaya ağlaya cocuğu yatılı okula vermeye karar verdi.
Eşi, kucuk kıza hırcın davrandığı icin de artık istemediğini soylemiş ben bunu sadece vicdanını rahatlatmak icin soylediğini duşunuyorum,ve bunu ona soyledim eşine fazlasıyla kızgın ve kırgın ama elimden bi şey gelmiyor 2.kez boşanmak istemiyorum diyor ha yatılı okula verdiğim halde dahi sorun cıkarırsa o zaman ne yaparsa yapsın diyor.
Arkadaşım gecmişte ilk eşinden dolayı yaşadığı sıkıntılardan olsun, hala yaşadığı sıkıntılardan dolayı olsun cok naif ve kırılgan..
Yatılı okula verme durumunu asla onaylamıyorum ama sert konuşup kırmak da istemiyorum cunku icinde neler yaşadığını o bilir. O yuzden hic yorum yapıp ne diyeceğimi bilemiyorum..Sizce keskin ve sert bi şekilde yanlış yaptığını mı soylemeliyim, veya arkadaşımın ne yapması konusunda sizin fikriniz nedir..