Benim esim pek duygularini gosteremez,bende oyle. Ne aldatması var ne siddeti ne hakareti. Evde her konuda yardimci. Ağzımdan cikani hemen yerine getirir. Tatillere goturur, izin gunlerinde evde durmaz gezdirir. Yedirir icirir. Evde film ve cay saatlerimiz hergun olur.

Telefonu eline almaz da. Ama iste boyle sarilmasi opmesi hic yok. O bir kanepede ben bir kanepede takiliriz felan.

Acaba bizde mi sorun diye cok duşunduğum olur. Sonra duşunurum 12 saat calışıyor cok yorgun geliyor.

opme sarilma huyu bende de yok sorun etmeye gerek yok derim.. burda cogu dediklerinizi okurken esime sukrederim. Pirlanta gibi ailesi var 5 yilda birkez olsun kusmedik kalbimizi kirmadik kv ile felan..

Opmemek sarilmamak ne bileyim cok icli disli olmamak sorun mu?
Cinsellik konusun da cocuktan sonra bir sekteye ugradi. Farkinda durumun anormalligin den. Doktora gideceğini durumu ele alacağını soyledi. Evde eslerimizle nasil olmamiz lazim ki,aramizdaki bag muhabbet daha fazla artsın . Yani bazilarina anormal geliyor bu durum.

Malesef yapim gereği cekingenim,cok kadinsi değilim. Esimde cekingen. Atilgan değil. 5 yillik evliyiz, ama cok monoton geliyor bana yinede bu durum..