Beni bilenler biliyor artık bu adama katlanacak gucum kalmadı oğlumun oğretmeniyle sevgili olmuşlar allah ikisininde belasını versin inşallah saat sabahın 5i evdeki 3 yuzukle cebindeki paraları alıp neresi olursa gitmek istiyorum ama gidecek yerim yok unlu birine yada ekrem imamoğluna ulaşmaya calışacağım sığınmak yeni bir hayat kurabilmek icin arkamdan kotu kelime kullanacaklar ama bir mektup bırakacağım kimseyle kacmıyorum cocuklarımı alıp gidiyorum beni arayıp sormayın diye sığınma evi deneyin cok araştırdım şartları cok kotuymuş cocuklarımı oraya goturemem telefonu falan satacağım elime gecen parayla bir sure idare ederim ama cok korkuyorum olumden değil beni bulup cocuklarımı benden ayirmalarindan korkuyorum siz ne duşunuyorsunuz yanlış mi duşunuyorum bana bir yol gosterin nolur hayatim eşimden sonra ki bir yanlışı daha kaldıramaz cocuklarımı koruyabilir miyim bilmiyorum dışarıdaki pisliklerden nolur yargılamayın sadece yardımı dokunabilecek yorumlar istiyorum bana cesaret verin bunu bugun kendisi evden cıkar cıkmaz yapmayı duşunuyorum cocuklarımı daha guzel yetiştirebilmek icin onlara guzel bir hayat kurabilmek icin gtmek istiyorum