Merhabalar. Benim hikayem kısaca şoyle. İki tupumde tıkalı olduğu icin bir yakınım tavsiyesi ile Dr. Rıfat beye gittim. Tahlillerimi , rahim filmimi hepsini kendisine gosterdim. Muayene olduğum anda hem rahimimde hem de yumurtalıklarımda iltihap olduğunu, uygulayacağı aylık kurlerle rahimimim tertemiz olacağını tuplerimi de acmaya calışacağını soyledi. 7 ay boyunca epey maddi zorluklarla tedavi gordum. İltihap konusunda duzelmeyi kendim de fark ettim ama son 2 ay boyunca tuplerin %90-95 acılacak şekilde soylemleri bizi buyuk derecede umutlandırdı, heveslendirdi.. Rahat ol kesinlikle tuplerin acılacak normal hamilelik olur senin şeklinde soylemlerini bende birebir eşime anlatıyordum. Sonrasında ecomar da dr cevat beye gidip rahim filmi cektirdim ve tuplerim acılmadı maalesef. Hayal kırıklığıma mı , eşime karşı yalancı duruma duştuğume mi , o kadar para ve zaman kaybı yaşadım ona mı yoksa aşındırdığım yollara mı yanayım gercekten bilemedim. Doktor beyin hatası şu ; kesin diye konuşup yanlış yonlendirmesi. Evet iltihapla ilgili sıkıntılarım azaldı doğru ama tedavi bitince tuplerin acılacak sorun yok merak etme demek cok başka bişey. O yuzden insanlar dikkat etsinler, once iyi bir yerde rahim filmi cektirsinler ve acılmayacak gibiyse buna gore ne yapmaları gerektiğine karar versinler.. Acıkcası ben cok pişman oldum.