Merhaba,
2016 yılında gercekleşen endemetriosis ameliyatı sonrası Yumurta rezervimin dramatik şekilde azalmaya başladığını bu yılın başında oğrendik ve iş işten gecmeden eşimle cocuk sahibi olmak icin nisan ayına kadar spontane gebelik olasılığını denedikten sonra olumlu bir sonuc alamayınca tup bebek surecine gecmek icin hızlı bir karar aldık.
Surece Bulent Tıraş ile başladık. Amh değerim 0,46 olduğu icin bana yumurtalıklarım icin prp onerdi ve mayıs ayında Yiğit hoca tarafından bu işlem gercekleştirildi. Yaklaşık 2 ay bekledim ve temmuz başında yumurta toplama gercekleşti. Toplanan 4 yumurtanın 2 tanesi dollendi, 3. Gunde donduruldular. Transferi beklerken bu sefer transfer gercekleşmeden miyom ameliyatı gerekliliği ortaya cıktı. Bu ameliyatı da temmuz sonunda oldum. Şimdi iyileşmek icin bekliyorum. Transfer icin en az 2 ay beklemem gerekiyormuş. Bu durumda eylul sonu veya ekim başı gibi transfer olacağını duşunuyorum.
İlk denemem olacağı icin tedirginim ve ilerleyen surecte nelerle karşılaşacağımı + transfer sureci ve sonrasında nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum merak ediyorum.
Benim gibi bir surec yaşayan var mı? Benimle tecrubelerinizi paylaşır mısınız?
Embriyo transferi oncesi miyom ameliyatı olanlar
Gebeliğe Hazırlık0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebeliğe Hazırlık
- Embriyo transferi oncesi miyom ameliyatı olanlar