5 yıllık bir sevgililik surecimiz var. En başından beri iş sebebiyle bekliyoruz evlenmek icin. Erkek arkadaşım lise mezunu hep ozel sektorde gecici ve yorucu işlerde calıştı şimdi biraz daha iyi maaşlı bir işi vardı oradan da ayrılmış, zaten geciciydi para biriktirmek icin calışıyordu ama sıkıntılı bir yerdi gercekten. İş yerinde bir sorun olunca ayrılmış. İkimizde 26 yaşındayız. Nasıl olacak, ne yapacağız bilemiyorum. Hep umutluydum ama bu şekilde surup giderse nasıl olacak? bende daha iş sektorune hic atılmadım bir kac yıl surecek belki benimde işe girmem, sınavlara hazırlanıyorum. Sevgilimi cok seviyorum ufak tefek şeyler dışında saygı, sevgi hic eksik olmadı. Bugun kendimi cok kotu hissediyorum. Aynı şeyleri o da hissediyor, o kadar istiyor ki artık evlenmeyi, bir yuva kurmayı. bunalıma giriyor.. Yine ben moral vermeye calışıyorum sen zekisin, calışkansın bir gun inanıyorum iyi bir iş bulacaksın diyorum...

Duzenleme : Konu evlilik masrafları değil, evlenince ne olacağı. Bu yuzden şuanda bir nişan istemedim, erkek arkadaşımın ısrarlarına rağmen once kendi sınavlarıma hazırlanmayı ve onunda bu surecte iyi bir iş bulacağını soylemiştim. Yine de 5 yıl gibi bir sureden sonra onun beklemek istememesi, benim de icten ice artık evlenmeyi istemem bu konuyu acmamdaki sebep oldu. Cevabı kendimin bildiği soru, sadece dertlenmek istedim.