15 yaşındayım bu konuyu anneme soyleyemedim cunku din konularında cok kızar hep. Benim dini inanclarim cok zayıf Allah'ın var olduğuna inanıyorum ama peygamber hikÂyelerine inanamiyorum lutfen yargilamayin ama bana hikaye gibi geliyor diyorum ki hikaye olsa milyonlarca insan inanır mi? İnanmazlar. Allah evreni yaratmış bize kitap gondermiş tabiki de gonderecek ve bizim bir sinavimiz olacak bunları biliyorum ve inanıyorum ama bilmiyorum işte namaz kılarken falan aklıma kotu kotu şeyler geliyor namaz kilacagima TV izlerdim falan diye. Bunları şeytan fisildiyor sanırım hemen aklımdan uzaklaştiriyorum. Bana ne onerirsiniz? Daha once bir kere intihar ettim orası apayrı bir konu ama kısaca yazayim. canimdan cok sevdiğim annem olarak gorduğum teyzem kanserden oldu . hemen sonra nobet gecirdim ve epilepsi cıktı uzuntuden. Epilepsi icin cektirdigimiz emarlarda fark ettik beynimde tumor cıktı. Teyzemi benden alan hastalığın cıkmasına dayanamadım canima kiymaya kalktim. Kendimi cok kotu dinsiz hissediyorum yaşama hevesim kalmadı genc yaşimda yargılamak yerine oneri sunarsaniz gercekten sevinirim