Evet merhabalar iyisiyle kotusuyle 7 aylık evliyiz. Eşim surekli bir şeylere heves ediyor... Evliliğimizin başlarında kuş istiyorum diye tutturdu benim de kuşlara fobim var kapalı alanda uctukları zaman korkudan elim ayağım titriyor (kucukken bakıcımın kuşu vardı acardı kuş da kafama konardı ben ağlardım vs ordan kalmış bir şey) bir gun bu tarz bir konuda baya bir kavga ettik uzuldu gidip 2 kuş aldım. 5 ay oldu kuşların bakımını ben yapıyorum doğru durust ilgilenmiyor bile ki vakti de yok. Neyse sonra kopek istedi ki benim ailemin kopeği vardı (Bahceli ev) zorluklarını biliyorum kaldı ki biz apartman dairesinde yaşıyoruz olmaz dedim, kedi istedi (daha once 1-2 ay kedi bakmak zorunda kalmıştım) sorumluluk istediğini soyledim inanmadı goreve gidince arkadaşı kedisini getirmiş 20 gun kediyle kaldı sevmedim kedileri cağırıyorsun gelmiyor, kucağına almak istiyorsun kacıyor gibi şeyler soyleyip vazgecti neyse efendim iş yerinden birileri motorsiklet almış benim de universite doneminde motorsiklet merakım vardı hevesimi yeterince aldım biliyor bunu 2-3 kez ağzımı yokladı motorsiklet alayım mı diye ben de surerim diyince vazgecti... Şimdiki modamız ise SAZ. Saz alalım diyor iyi al dedim ama muziğe hic yeteneği yokmuş. Acıkcası artık bunalıyorum cunku surekli bir şeylere heves ediyor ve sıkılıp bırakıyor. Seviyorum onu ama 32 yaşında kocaman adam yani insan biraz olsun kendini yapıp yapamayacaklarını bilir, cocuk gibi her gorduğune heveslenmez. En azından kopek/kedi isteğinden vazgecti olan hayvancağıza olurdu sorumlulukları yine bana kalırdı diye avutuyorum kendimi. Hep boyle bir şeylere heves mi edecek ya? Artık bu tur isteklerini de maalesef ciddiye alamıyorum.