Arkadaşlar selamlar,
Az once yakın arkadaşlarımdan biri mesaj cekmiş. Eşiyle sorunları vardı onceleri. Adamın kacamaklarını falan yakalamış, boşanmanın eşiğinden donmuşlerdi. Bir yıl kadar once yeni bir başlangıc yapmışlardı. mesaj aynen şoyle:
‘Canım bakarmısın?
Bu fotoları bir kız atmış eşime wptan, bizimki de cevap vermemiş. Dun akşam 19:40 da gelmiş mesaj, o vakit dışardaydı, sonra maca gitti geldi ama. Şimdi de otele havuza gideceğiz arkadaşlarla diyor. Sence yine birşeyler mi ceviriyor?? ’
Sonra aradım arkadaşımı, sormadın mı eşine diye. Sormuş ama eşi demiş ki bu kız bizim arkadaşın kız arkadaşı. Adamın şarjı bitti de,o yuzden benim telefona attı. Demiş ve silmiş hemen.
Benim aklıma gelen şu, bu adam ayarladı bir yerden bu kızı, kız da resim attı, ben buyum diye. Şimdi otele gidecek belki de. Cunku her ne kadar arkadaşımın kararına saygı duysam da kocasına o olaylarından sonra hic guvenemedim.
Resimler nasıl derseniz, erotiğe yakın ama kısa şort ve Sutyenli gibi acık dış ortam resimleri, birinde de sadece ayna karşısında uzun bir Tşort giymiş. Başka birşey gorunmuyor.
Şunu sormak istiyorum, arkadaşımın kız arkadaşı demesi tamamen yalan da, sizce de benim duşunduğum gibi mi??? Ne diyeyim şimdi ben arkadaşıma!!??