Herkese iyi hafta sonları dileyip konumu acıyorum .

Oğlum kreşe gidiyor,okulundan ve oğretmeninden genel olarak memnunum fakat ,cuma akşam okuldan almaya gittiğimde ,oğluma başka bir cocuğun botlarını giydirdiklerini gordum ve bu oğlumun botu değil diye uyardım ustlerini giydiren gorevliyi .

Kendi botunu tarif ettim fakat ,burda oyle bir bot yok diye bir cevap aldım.Gorevli kişi ,oğretmen ve ben hep beraber tum dolapları aradık fakat botlar yok .Oğretmen başka bir oğrenciye giydirilmis olabilir pazartesi gunu belli olur dedi .Kalan botlar oglumun ayaklarını sıkmış cunku kucuk numara.Sinirlendim ama okul cıkışı bir yere gitmek zorunda olduğumuz icin cok bir şey diyemedim.Aksam oğretmenine oğlumun botunun resmini gonderdim ,bir duyuru yapar mısınız hangi cocukta ise pazartesi getirir değiştiririz dedim .Oğretmenden gelen cevap "acaba başka bir yerde mi karıştı botlar "dedi .Okula her gun aynı mont ve aynı bot ile gonderiyorum sırf karistirilmasin diye dedim.Cumadan beri oğretmenden ses yok olumlu ya da olumsuz .Şimdi yarın okula gidince ne yapacağımı bilemiyorum.Anlayamadigim diğer bir konu bir veli cocugundaki yabancı eşyayı nasıl fark edemez.Bu durumda botlar bulunmazsa nasıl bir yol izlemeliyim.Daha once hirkası kayboldu bulunmadi.Eşim ben konuşayım yarın dedi ama ona da guvenemiyorum benden daha fazla tepkili olaya,ağzından cıkanı kulağı duymaz ,hakliyken haksız duruma dusmeyeyim dedim .Sizler ne dusunuyor sunuz?

Guncelleme
Okula gittim ,oğretmen karşıladı beni ve ben bir şey soylemeden bana sorduğu sorular :
Botlardan bir haber var mı ?
Acaba başka bir yerde mi kayboldu ?
Kapı onunde ayakkabı bırakıyor musunuz?Belki biri cok sevip almıştır diyip gulmeler filan resmen dalga gecti benimle .X hanım ben size cuma akşamı bir duyuru yapar mısınız dedim yapmadınız ,pazar gunu tekrar hatırlatma yaptım cevap yazmadınız ki bence iletisim halinde olmalıydık, cocukların eşyalarını takip edemezsiniz ama o botlar okulda karıştı veli olarak hic bir sorumluluğum yok benim dedim.Ogretmen hanım pazartesi geleceğini duşunduğum icin cevap yazma gereği duymadım dedi en azından olumlu ya da olumsuz cevap verebilirdiniz ve bugun yetkililerle durumu paylaştiniz mi dedim hayır dedi. Giydirilen cocuğun velisinin o botu fark etmemesi imkansız o da ayrı bir konu velhasıl botlar ortada yok .Ustune bir bardak su icmeden once bu haftayı da gecireyim de cuma gunune kadar bir umut belki gelir .Gelmez ise mudure hanım ile goruşme yapacağım.