Hanımlar Merhaba
Eski sevgilimle uzun sureli bir ilişkimiz oldu.Evlilik duşunuyorduk.Ama bazı ailevi sorunlarla birlikte ayrılmak zorunda kaldık. Zaten bu surecte(başka sebeplerden de dolayı) ben cok yıprandım ve kendisine karşı butun sevgim bitti diyebilirim. Son bir senemiz deki birlikteliğim tamamen alışkanlık gibi birşeydi. Ben ayrılmak istediğimi soyleyince dunden razı bir şekilde kabul etti. Tamamen saygı cercevesinde, medenice, birbimizi kırmadan ayrıldık.
Bana bir daha mesaj atmayacağını sadece hayatındaki onemli gelişmelerden (ayda yılda bir) haber vereceğini benden de beklediğini soyledi. Tamam dedim ve ayrıldık

Birbirimizden ayrılalı cok kısa bir sure oluyor.Gecenlerde oğrendim ki ailesinin kendisi icin baktığı bir kızı istemeye gideceklermiş.Bir hafta once o halde bana mesaj attı seni unutamadım diye...

Benimse şuan başka bir ilişkim var. Eski sevgilime karşı hicbirşey hissetmiyorum. Onun benim ilişkimden haberi yok. Acaba hala ona doner miyim diye mi duşunuyor ve beni unutamadığını soyledi? Ailesinin istediği kızşa bir ilişki kuracaksa beni kafasından tamamen cıkarması gerekiyor. O kızın yerine kendimi koyuyorum kotu hissediyorum.

Şimdi sorum şu: Eski sevgilime beni tamamen kafasından cıkarmasını benim yeni bir ilişkiye başladığımı soyleyip ona bir daha donme ihtimalimin olmadığını soylemeli miyim?

Yoksa tamamen bağlantıyı koparıp hicbirşey dememeli miyim?