Doktora gittim , tahliller normal cıktı , ovulasyon testiyle iki ay takip ettim ama yok olmuyor . En son eşimi ikna ettim ve haftaya urolog'a gideceğiz.Artık sabrım da kalmadı , arkadaşlarımın cocuklarının fotoğraflarını gormek istemiyorum bazen kendimce kusuyorum onlara , ne diyeyim ki onlarda haklı diyorum ama benim durumumu bilmelerine rağmen hala whatsappdan gondermelerine uzuluyorum..Cocuk haberlerini izleyemiyorum, ağlıyorum surekli. Normal yollarla olmayacak herhalde artık diyorum. Dua ediyorum , isyan etmiyorum , şukur diyorum. Ama başka insanların tek seferde hamile kaldığını duyunca veya kazayla istemedikleri halde hamile kaldıklarını duyunca kendimde sorun aramaya başlıyorum. Annem eskiden hic ustelemezdi , konuşmazdıkta bu konuları , teyzem surekli " bir cocuk yap" derdi bende " zamanı var "derdim ama aslında korunmazdıkta , en son bir kac kere daha soyleyince " olmuyor yani ne yapayım " dedim.Annemde bunu duyunca uzuldu kadıncağız.." Bir doktora gidin bak şurda şu tanıdık var ilgilenir " dedi.
Bilmiyorum kafam karman corman ne yapacağım bilmiyorum

***5.03.2020: Bir hafta oncesinde sperm testinde lokosit 15-16 gozuktu , doktor sperm kulturu testi istedi , bugun verdik bakalım hayırlısı olsun.
***09.03.2020 : Eşimde bir sorun cıkmadı , 16 sında HSG ye gireceğim.Echomar'ın Kadıkoy şubesinden Sonomed'de cektiriyorum 700TL cektirmek isteyen varsa İstanbuldakiler icin fikir sahibi olsunlar.
***16.03.2020: HSG 'ye gitmedim , iptal ettim. Şu corona'dan dolayı evden dışarı bile adım atamaz oldum. Allah yardımcımız olsun.
*****7.7.2020 : coronadan dolayı iptal ettirdiğim HSGye girdim bir kac dk surdu regl ağrısı gibiydi ama ben biraz mızmızlandım