Daha onceden de bir cok foruma yorum yazdım ama yok 11 ay oldu hala hamile kalamadım , artık psikolojim iyice bozuldu.30 yaşındayım 4 yıllık evliyim..2 sene mesigna aylık iğne kullandım , 8 ay da doğum kontrol hapı kullandım.2018 aralık ayında bıraktım 2 ay sonra gecici kistlerden oluştuğu icin tekrar doğum kontrol hapı kullandım. Kısacası Martın sonundan beri korunmadığımız halde hamile kalamıyorum

Doktora gittim , tahliller normal cıktı , ovulasyon testiyle iki ay takip ettim ama yok olmuyor . En son eşimi ikna ettim ve haftaya urolog'a gideceğiz.Artık sabrım da kalmadı , arkadaşlarımın cocuklarının fotoğraflarını gormek istemiyorum bazen kendimce kusuyorum onlara , ne diyeyim ki onlarda haklı diyorum ama benim durumumu bilmelerine rağmen hala whatsappdan gondermelerine uzuluyorum..Cocuk haberlerini izleyemiyorum, ağlıyorum surekli. Normal yollarla olmayacak herhalde artık diyorum. Dua ediyorum , isyan etmiyorum , şukur diyorum. Ama başka insanların tek seferde hamile kaldığını duyunca veya kazayla istemedikleri halde hamile kaldıklarını duyunca kendimde sorun aramaya başlıyorum. Annem eskiden hic ustelemezdi , konuşmazdıkta bu konuları , teyzem surekli " bir cocuk yap" derdi bende " zamanı var "derdim ama aslında korunmazdıkta , en son bir kac kere daha soyleyince " olmuyor yani ne yapayım " dedim.Annemde bunu duyunca uzuldu kadıncağız.." Bir doktora gidin bak şurda şu tanıdık var ilgilenir " dedi.

Bilmiyorum kafam karman corman ne yapacağım bilmiyorum

***5.03.2020: Bir hafta oncesinde sperm testinde lokosit 15-16 gozuktu , doktor sperm kulturu testi istedi , bugun verdik bakalım hayırlısı olsun.

***09.03.2020 : Eşimde bir sorun cıkmadı , 16 sında HSG ye gireceğim.Echomar'ın Kadıkoy şubesinden Sonomed'de cektiriyorum 700TL cektirmek isteyen varsa İstanbuldakiler icin fikir sahibi olsunlar.

***16.03.2020: HSG 'ye gitmedim , iptal ettim. Şu corona'dan dolayı evden dışarı bile adım atamaz oldum. Allah yardımcımız olsun.

*****7.7.2020 : coronadan dolayı iptal ettirdiğim HSGye girdim bir kac dk surdu regl ağrısı gibiydi ama ben biraz mızmızlandım cunku regl ağrım gecsin diye gunde uc ilac icen bi insanım ama dayanılmayacak gibi değil kimse korkmasın . Bu sure zarfında cakşır koku suyuda ictim bi faydası olmadı HSGde temiz cıktı acıkmış kanallar