Merhabalar, 26 yaşındayım. Bi ilişkim oldu yaklaşık 1,5 yıllık. İlk başlarda herşey cok guzeldi. Cok aşık olduk evlilik teklifi falan oldu. Ama biz aileler yuzunden cok yıprandık. Onun ailesi ona destek olmadı. Bi mal davaları vardı. Kandırdılar resmen cocugu. Birlikte iş yapacaktık evlenecektik falan filan gelecek maddiyatla bunun hayalini kurup durduk. Ama ortada oyle gelecek bir maddiyat yokmuş meğer. Tabi bu donemlerde bizim iş iyice uzadıgı icin baya kotu bi hal aldı ilişkimiz kufur el kaldırma bile oldu. Ondan onceki eski ilişkimde yaşamış olduğum bir durumu yuzume vurup durdu aşağıladı beni. Sonra biz 1,5 yılın ardından ayrıldık. Zaten cok ayrılıyorduk bu sorunlar oldugunda ama birkac gune geri barışıyoduk. Neyse bu ayrılır ayrılmaz bi kız buldu kendine birlikte resim falan koydular ettiler resmen gozume soktu. 2 aya yakın cıktılar. Tabi ben cok cok kotu oldum mahvoldum aldatılmış hissettim kendimi. Neyse 6 ay ayrı kaldık. Sonra geri donme hamleleri oldu ama hep dolaylı olarak laf carparak falan. Asla kabul etmedim alışmıştım onsuzluğa. Gecen sefer goruşelim kendimi anlatayım diye cok ısrar etti o kadar yaşanmışlığımız var onun hatrına tamam dedim. İşte bana yaptığı herşeyi ailesine mal etti. Hic destek olmadılar surekli yoluma taş koydular. Hic biri sana o şekilde davranmamı gerektirmezdi ama ciddi bi bunalım icerisindeydim verdigim sozleri yerine getirememiştim, babana karşı mahcubiyet duyuyordum vs vs konuştu. Kabul edemem dedim gitti..sonra bu tabi durmadı surekli yalvardı cok sevdigini cok ozledigini bensiz hayatının cok boş oldugunu hatalarının hepsinin farkında oldugunu bi daha asla tekrarlanmayacagını soyledi. Yalan yok hislerim bitmiş degil ne kadar geri donmesem de 6 ay boyunca surekli sosyal medyadan kontrol ettim onu sacma sapan kızlarla takipleşmesini beğenilerini vs. herşeye sahit oldum. Ama en agırı ayrılır ayrılmaz bi sevgilisinin oldugunu gozume sokmuş olmasaydı. Neler yaşamış olduklarını duşundukce delircek gibi oluyorum. Ben ağlarken onların sevinc kahkahalarını izledim sosyal medyasından. Diyorki onları bilerek senin gozune soktum biliyodum sahte hesaptan beni takip ettigini ozellikle her istegi kabul ediyodum. Aramızda duşunduğun gibi bişey gecmedi diyo. Neyse Goruşmeye başladık tekrar dayanamadım cok fazla ozlemişim. Ama benim icim icimi yiyor. Surekli aklıma geliyor boyle bi laf carpasım geliyo ve yapıyorumda oda bu durumu kabul etmiyor haklı olarak. Ben universite mezunuyum bir meslegim var o lise mezunu bile degil cocukluğundan bu yana ailesi yuzunden ciddi travmatik durumlar var. Ama cok caliskan bi cocuk. Sadece duzenli bi işi yok ama kazanıyor parasını ailesine bile veriyor. Cok da seviyorum birlikte cok guzel vakit geciriyoruz eğlenebiliyoruz. Suan baya baya geri dondum ama hafızamı silemiyorum. Bu ara dilimi tuttugum zamanlarda ve aktivite yaptığımızda cok keyifliyiz. Simdi sizce ne yapmalıyım dilimi tutup aşkımın peşinden gidip hayallerimiz icin caba mı sarfetmeliyim yoksa kızım sen takıntılısın dilin durmaz o cocukta sinirli bi tip ilerde surekli birbirinize girip durursunuz aşk, sevgi, cekim hikaye gecmişe bi sunger cek herkes kendi yoluna mı baksın dersiniz ? Lutfen yardımcı olun ozellikle benden buyuk ve evlenmiş kişilerin fikirlerine cok ihtiyacım var.