Kızlar merhaba yine icinden cikamadigim bir mevzuda akıl akıldan ustundur diyerek kendimi attım buraya.

Kendimi bildim bileli istediğim seyler ya olmaz ya guc bela olur. En basit birşey icin dahi aylarca cabalamam kendimi paralamam bazen kapı kapı dolasmam gerekir

Is yerinde yaşadığım bi sıkıntı vardı aylarca gittim derdimi anlattım konuştum beni insan yerine koyan yok yazdığım dilekcelere dahi cevap yazma tenezzulunde bulunmadılar.

Birgun artik gidip sube muduruyle konustum durumu anlattim oda sorumlu muduru aradi yardimci olunacak bi durum varsa yardimci olun diye konustu banada ben kendileriyle konustum gidin bide siz gorusun dedi mudurumun yanina gidince sana bekle dedik yardımcı olmazsak ondan sonra mudurle goruşseydin diye bildiğiniz ustu kapalı fırca kaydilar.Bende aylardır gelip gidip durumumu anlatıyorum hicbişey yapıldığı yok durumum zaman aşımına uğradıktan sonra yardımcı olsanizda artik bi faydası olmayacak dedim.

Ondan sonra yardımcı olucaz ama gelecek ay denildi gittim konuştum bu ay uygun değil gelecek ay denildi bu ayda bugun yarın bugun yarın diyorlardı bugun sorumluya iş ile ilgili bi konuda bilgi vermek icin mesaj attım
bana diyor ki Işık hanım sizin o konu varya olmadi.
Dayanamadım hemen aradim ne demek olmadi siz bunca zaman cocuk mu oyaladınız dedim gergindim parladım mudur topu size siz topu diğer sorumluya attınız bende size inandım hakkım varsa helal etmiyorum dilerim Allah bu haksızlığa kim sebep oluyorsa fitil fitil burnundan getirir dedim oda haklisin ama benimle ilgili değil banada boyle soylemediler dedi bende en azından olumsuz bakıyorlar duşunceleri boyle deyip bana bilgi verseydiniz bende kendimi ona gore ayarlardım dedim

Ama yoruldum en basit bisey icin bile mucadele etmekten.Hani insanlarin istediği bisey olmayınca bazen derler ya belkide hayirlisi boyleydi yada olmayan şey icin diretmezler belki hayırlı degildi diye ben ne istesem olmuyor zaten benim icin hayırlı olan ne olmayan ne ayırt edemiyorum.
Yarın hem mudurun kapısına gidip yakistiriyormusunuz idareci kimliğinize 30 yaşında bir kadını cocuk gibi oyalamak diyesim geliyor ama ipin ucu kadar donulmez yerlere gider diye cekiniyorum.
Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız