Kızlar yine ben

aslında cokta gulunecek halde değilim sanırım. Kızım 18 aylık olmak uzere şu 3 4 gundur cooookk ama cok değişti. Surekli bir ağlama surekli. Beraber yemek yapıyoruz beraber oyun oynuyoruz beraber temizlik yapıyoruz derken yorucu da olsa her şey guzeldi fakat şuan kızım bir huy değiştirdi anlatamam ağzını yukarı dikip ağlıyor. Mesela ne zamanlar oluyor onu yazayım bizim normalde duzenimiz şuydu: sabah kalk beraber kahvaltı hazırla, yap, sonra o biraz oyalanır ben tezgah toplarım sonra oyun oynarız veya beraber evi supururuz sonra o uyur kalkar tekrar oyun park gezme beraber yemek yap derken gun gecer ama şuanda durum şu ben kapıdan cıkıyorum vıraaaaannnn alla allaa kahvaltı yap tam tezgah toplanacak bıraaaann beni al kucağına al. Daha once iki elim dolu olduğu icin seni alamam dediğinde anlayan ve sorun etmeyen kzıım kendisini yere atıp ağlıyor hemde ne ağlamak aman yarabbim. Evi pislik goturuyor 3 4 gundur cunku hicbir şey yapamıyoruz daha once oyun olarak yaptığımız temizlik hadi sil sende al bu su senin sende şunu yap dediğimde mutlu olan cocuk yok. Ne oldu ii Di kızıma. Bir yerde hata mı yaptım. Birde boyle bebeği alcğlayam kişiler nasıl temizlik yapıyor zira evi 1 gun daha temizlemezsem pislik goturecek. Tamam ben cok temizlk yapan birisi değilim zaten ama bu kadar cok gitti. Neden değişmiş olabilir kızım? Ne yapayım? Nasıl duzelir? Yine deli sorular