Hanımlar ben kv ile yaşıyorum. Benim de hatalarım cok cok sacma şeyler de yaptım ce yapıyorum hala. Ama eşimin yaptıklarının yanında cok normal hatalar bunlar. Boşanma isteği doğuyo icime ama ailem bana destek olduklarını soyleseler de ozellikle babam sonradan pişman olucağımı bilsiği icin karşı cıkıyo (akraba olmamın da etkisi buyuk bunda) ben size boşanma isteğiminin sebebleirni soylesem inanın hepiniz nasıl bu dakkaya kadar durdun hala neyi bekliyorsun dersiniz. Bir insan boşanmak icin nasıl karar alır. Cocuk olmadan boşanma daha mantıklı. Hanımşar eşime konuyu actığımda git annenin evine umrumda olmaz diyor. Ev alırsak ayrı eve cıkıcaz ben toplum baskısından cekiniyorum kv den cekiniyorum. Boşanırsam pişman olurum diye cekiniyorum. Bunun kararını nasıl verebilirim sonradan pişman olmamak icin akıl verin lutfen. Cunku kusup ailemin evine gitsem ailem gittiğime pişman ediyor beni. Cok uzuluyorlar ( bu arada sorunun coğu kv ile yaşıyor olmam değil o biraz etki ediyo en buyuk sorun eşim