Hanımlar merhaba, oncelikle konu sizde "bu muydu" tepkisi uyandırabilir, ancak lutfen anlaticaklarimi kendi en sağlam takintilarinizi aklınıza getirerek okuyun. Konu dışı sacma sapan eleştiri yapicak hanımlar da koşarak konumdan uzaklassin onlara tahammul edemiyorum. Bu arada konuya girmeden "adam hem sana bakıyor EVLİ OLMADIĞINIZ HALDE hem de şikayet ediyorsun calış o zaman" falan diyecek omur torpulerine hitaben, kendinizi yormayin kendi alanimda bi ise girdim calisiyorum hala da evli değilim cunku kime ne.
Konuya gelirsek, şoyle ki benim film izlerken mutlaka orijinal diliyle yani dublajsiz izlemek gibi bi takintim var. Film arapca da olsa İngilizce de olsa o filmi orijinal diliyle izliycem yoksa kesinlikle keyif almiyorum. Tabii filmin orijinali İngilizce olunca daha onemli oluyorum benim icin cunku filmde gecen, altyaziyla tam cevrilememis İngilizce esprileri de anladığım icin filmle daha cok bağ kuruyorum, zaten oyunculuğun yarısı jest mimikse yarısı da sestir tonlamadir yani. Bu takintimi da etrafındaki herkes bilir.
Neyse benim uzun zaman once izlediğim ve 2.si cıksın diye dort gozle beklediğim bi film vardı belki bilirsiniz "IT" diye. Filmin aslında 90 yılında cekilmiş bi versiyonu da var ama ben sırf tadını kacırmasına heyecanı gitmesin diye ozlemedim nerdeyse iki senedir bunun cıkmasını bekliyorum yani. Neyse sevgilimle anlastik aksam bu filme gidicez diye ben avmye daha gelmemişken biletleri o almış. Neyse filme girdik, din din din dinnn(gerilim muziği) film turkce dublaj!!! Allahım "şapşik" mi duymadım, o "F***" ların yerine lanetler mi edilmedi, bi dublajda ne kadar rezillik olursa o kadar, takintiliyim napiym. Dedim cıkalım ben bu filmi izleyemem, iste sacmalama, geldik iste boyle izle,hem benim sucum mu falan cıkartmadı beni filmden. E tabii ki senin sucun yani, ben sinemaya diye program yapıp gittiğimde, internette gorduğum saatin turkce dublajlı saat olduğunu gorunce vazgeciyorum, planını bozup gitmiyorum sen de tanıtım ekranına bakicaksin bi zahmet. Hadi bakmadin, niye uste cıkmaya calisiyosun yok nolucak sanki bilmem ne benim icin onemli olan onun icin değil cunku. Neyse ben onu da bıraktım artik, dedim bari gozlerimi kapatiym uyumaya calisiym ki filmi izlememiş olurum daha sonra orijinal versiyonuna gelirim. Once trip attı sacmaliyosun diye dedim sanane ya ben heyecanı kacsin istemiyorum. Neyse bi de korku filmi ya ikinci yarıda tutturdu bu gozunu ac beraber izleyelim.ben tek izleyince korkuyorum diye yalvar yakar actım gozumu. Filmin ilk yarısını izlememisim, ikinci yarının ortasından devam ediyorum ve dublajlı izliyorum. P.c oldu tabii ki film.oyle olunca benim de sınırım.bozuldu cunku bidaha izleyemiycem de heyecanı kalmadı. Film.bitti.ben mutsuzum tabii ki bu başladı işte sen hep olumsuzsun keyfini cıkarmayı bilmiyorsun mutlu olamycaksin hicbi zaman falan hem inceliklerini hice sayiyo hem de beni azarliyo. Ama ben onun yemeğine maydanoz koysam oturur ağlar bile ki koyucam sonra da "e boyle ye nolcak canım huzursuzluk cıkarma" diycem. Ya valla.başka bi film olsa bu kadar takmazdim ama 2 senedir heyecanla bunu bekliyodum mahvoldu her şey.
Baya uzun oldu kusura bakmayın, yine de kocam.beni aldatti, dovdu, falan yazmaktan iyidir en kotu derdimiz.boyle olsun. Yine de sinir bozucu.