Merhaba hanımlar
Bu aralar gercekten bunaldığım bir derdimi sizinle paylaşmak ve fikirlerinizi almak istiyorum.
Ben eşimle evleneli 2,5 yıl oldu.
Anlatırken bile zorlandığım değişik bir durum icindeyim. Eşim işkolik! Geleceğimizi garanti altına almak adına bildiğin bu gunumuz yok oldu. Ona gore yaptığı bu ama ben tanıdıkca anlıyorum ki benim eşim işkolik.
Coğunlukla şehir dışında oluyor , seyahate gitmediyse bile işleri akşam dokuz on dan once bitmiyor. İş yemekleri , yurt dışı programları , fuarlar , yetişmeyen işler hic bitmiyor.
İşin kotu yanı zaman zaman buna sinirlenip kızdığımda da ne var yani gezmeye gitmiyorum ya diyor.
Kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki anlatamam. Aslında bu benim ikinci evliliğim 2,5 yıldır evliyiz. İlk evliliğimden 14 yaşında , bu evliliğimden ise 17 aylık iki kızım var.
Ben bu durumda ev ve cocukların sorumluluğunu neredeyse tek başıma alıyorum. Cok yoruldum. Ayrıca ben de calışıyorum.
Eşimle bu uzaklık artık benim ona ofke biriktirmeme sebep oldu. Benimle evliliğimizle ve ailemizle hic ilgilenmeyip, hayatının % 95 inin iş olması artık cok bunalttı beni. Konuşamıyoruz , ne zaman nerde olacağını hep tum planları yaptıktan sonra oğreniyorum. Hic bir plan yapamıyorum mesela hafta sonu şunu yapalım diye birşey yok cunku bir bakıyorum o hafta sonu seyahata cıkmış.
İşte boyle.