Merhaba hepinize
Şuan 9+3 haftalık ikiz bebeklere hamileyim.Gecen hafta pazartesi birden cok yoğun bir şekilde kanamam geldi.Hastahanede calıştığım icin hemen kontrol altına alındım.Kanamam cok fazlaydı ve duşuk yaptığımı sandım.3 şişe serum yedim ultrasyon yapıldığında bebeklerin kalp atışı alınıyordu ama kanamam devam ediyordu.
doktor kese cevresinde hematom oluştuğunu soyledi ve devamlı yatmam gerektiğini soyledi.
3 gece hastahanede kontrol altında tutuldum.Ve 3 gece sonunda taburcu edildim kanamam hala tam durmuş değil di ama yavaş yavaş pıhtılaşmaya donuşuyordu.hastahanede yatarken kanama sırasında parca duşurdum.
Şu an evdeyim devamlı yatıyorum sadece tuvalet ihtiyacı icin kalkıyorum hafta da bir progestan iğne vuruluyorum.Dun kontrolum vardı ultrasyonda bebekler iyiydi fakat hematom bir bebeğin altında bulunuyordu ve bebeğin kesesi buyukluğundeydi..
doktor hematom kuculurse atlatırsın 2 ay surer gecmesi dedi.Ama eğer buyuyup bebeklerin olduğu yere ulaşırsa duşuk başlar dedi.Şu an evde yatıyorum Yatmaktan başka yapılablicek bişey yok sanırım bu durumda.Aranızda benim durumumda olan varmı?
Bu hematomun kuculmesi icin bişey yapmak gerekiyormu.
Gebelikte Hematom ?
Gebeliğe Hazırlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebeliğe Hazırlık
- Gebelikte Hematom ?