HİC DEĞİŞMEMİŞSİN
Koyun hocası bir gun Temelin yanına gelir
. -Temel sana oldukten sonra ne olacağını soyliyeyimmi der
Temel merakla
-Soyle hocam der
hoca başlar anlatmaya
-Sen oleceksin, biz seni gomeceğiz sonra etlerin curucek ot olacak, bizim inek gelip o otları yiyecek sonrada sindirip bi kenara yediklerini sıcacak, ben gelip o boka bakıp 'Ula Temel ne idin ne oldun' diyeceğim. Hic bozuntuya vermeyen Temel
-Hoca bende sana oldukten sonra ne olacağını anlatayımmı der
hoca
-anlat bakalım, Temel
-Hoca sen oleceksin seni gomeceğiz etlerin curuyecek ot olacak bizim inek o otları yiyecek ve bi kenara sı.acak sonra ben o boka bakıp 'ULA HOCA HİC DEĞİŞMEMİŞSİN' diyeceğim...
FİZİK DERSİ VE TEMEL
idris dursun ve temel fizik dersindeyken ogretmen idrisi kaldırıp sormus araba kullanıyorsun ve hava cok sıcak oldu ne yaparsın ?
-camı acarım hocam
-peki o camdan iceri giren ruzgarın ivmesi nedir?
idris bilemedim der ve 0 alıp oturur.Ogretmen dursunu kaldırır ve aynı soruyu sorar dursun
-ceketimi cıkarırım
-daha sıcak olursa
-camı acarım hocam
-heh işte o camdan iceri giren ruzgarın ivmesi nedir ?
dursun bilemedim der ve 0 alıp oturduktan sonra ogretmen temeli kaldırır
-araba kullanıyorsun ve cok sıcak oldu ne yaparsın?
-ceketimi cıkarırım
-daha sıcak oldu
-gomleğimi cıkarırım
-daha sıcak oldu
-pantalonumu cıkarırım
-daha sıcak oldu
-ic camaşırlarımı cıkarırım
-cok daha sıcak oldu
-hocam,anamı s*kseler acmam o camı
KIMSE YOKTU
adamın biri,kiliseye gunah cıkarmaya gider.rahiple birlikte karşılıklı gunah cıkarma hucrelerine girerler.adam "peder,buyuk gunah işledim." "ne yaptın anlat bana oğlum,tanrı seni affedecektir." "dun kız arkadaşımın evine gittim,kızkardeşinden başka evde kimse yoktu.kimsenin olmadığını gorunce kardeşiyle olduk" "ooo...bu cok kotu evlat.fakat yaptığının kotu bir şey olduğunun farkındasın" "peder gecen hafta kız arkadaşımı gormeye işyerine gittim.iş arkadaşlaşlarından biri dışında işyerinde kimse yoktu.kimsenin olmadığını gorunce iş arkadaşıyla birlikte olduk" "yaaa..bu hic de iyi
DEĞİL EE PEDER BURDADA YALNIZIZ...
CİKOLATA
Bir gun bi ucakta fransiz,ingiliz,alman,rus,iranli,hollandali ve turk laylaylom gidiyolarmis.
Neyse ucak rotasini takip ederek giderken ingilterenin ustunden geciyo.Ingiliz soyle bi asagilari suzuyo ve lafa giriyor :
- Arkadaslar,burasi benim memleketim ingiltere.Bizim diyo biramiz acaip meshurdur sahane biralar uretiriz icmelere doyamazsiniz..
Neyse ingiltere bitiyor fransa nin ustunden geciyo ve fransiz daliyo:
- Burasi da fransa bizim kizlarimiz meshurdur opmelere kiyamazsin.
Derken almanya ya geliyo ucak alman bi ic cekiyo ..
- Hey gidi memleket diyo biz diyo bi arabalar uretiriz binmelere kiyamazsiniz..
Sonra efenim geliyo hollanda ya hollandali bakiyro sooyle bi asagiya:
- Burasi da hollanda diyo ah o guzel evler diyo bizim evlerimiz meshurdur...
Ucak geciyor rusyaya sonra (nasil bi rotaysa artik):
- Rus bakiyo assaa bizim diyo kgb miz meshurdur dunya da sinek havalansa haberdardir...
Sonra irana donuyo ucak iranli bakiyo soyle bi goz suzerek:
- Abiler diyo burasi da iran bizim de halimiz meshurdur diyo yumusaciktir..
geldik turkiye ye..
- Turk bakiyo abi assa dusun dusun nerden baslasamki
(o kadar cok meshur seyimiz var ki en orjinalini soolemeliyim diye)
hah buldum diye dusunuyo ve basliyor anlatmaya...
- Arkadaslar diyo burasi turkiye.Bizim diyo delikanlimiz cok meshurdur.Oyleki ;
Alir fransizin kizini, icer ingilizin birasini ,atar almanin arabasina ,goturur hollandalinin evine ,yatirir iranlinin halisina , catir catir s.ker , kgb nin de bi s.kimden haberi olmaz.....:-))
Tabu! Kelime: Mini etek Erkek: Hani sen hep giyersin de, ben sana giyme derim ya... Kız: Don! Topluluk: Ohaaaaa!
Kelime: Araba - Murat'in en sevdiği şey ne? - Karı? - Hayır, başka? - Seks? - Hayır, hatta gecen gun değiştirdi. - Haaa araba.
Kelime: Cin Tonik - İnle kim top oynar? - Ciinnn! - Yanında ne iyi gider? - Toniiik!
Kelime: Sumuklubocek - Hani bir hayvan var, spiral şeklinde bir kabuğu var… - Salyangoz - Hah ona cok benziyor, ama sen nezle olunca ne akar burnundan... - Sumuk - Evet evet bu salyangoz benzeri hayvanda bundan var - Nasıl yani? Hayvanın sumuğu mu var? - Evet, karafatma nedir? - Hamamboceği - Hah ikinci kelimeyi kes. - Boc - Yok yok kelimenin tamamı - Hamamboc - Allah belanı versin senin be...
Kelime: Vazelin - Hani abi bole yuzune de surersin kıcına da surersin? - Vazelin!!!!!! Holeeeeyyy
Kelime: Beşik - Hani alttan titretiyosun yavruyu? - ??!!!!
Kelime: Cazibe - Abi benim hayvani neyim var? - Pipin var - Yok lan bu vahşi bişey... - Oha nasi ya?
Kelime: Palet (Tabu kelimeler: Ayak, deniz, vs kullanılamaz) - Golun buyuğune girerken şeyine ne takarsın? - Peştemal (Topluluk iptal)
Kelime: Kav - Abi şimdi kibritin ustunde ne yazar? - Ateşle yaklaşma - Hayır allaan belası, o tup kamyonunda yazar, sole ne yazar? - Haa, taam hatırladım, vasati 40 cop yazar - Yaa oynamıyorum ben bu adamla...
Kelime: Kaniş Erkek: Bahceye bağlanan sadık 4 ayaklı eleman var ya Kız: Kopek. Erkek: Heh, onun kucuk ve şirin olanı. Kız: Doberman. Erkek: Ohaaa...
Kelime: Vatan haini - Asker kacakları ne olur? - Suclu - Hayır milli duygularla duşun - ********, ***********, aşağılık, namussuz?
Kelime: Safari - Hani mesela Yeni Zellanda'ya gidince yaparız. - Aborijin gormek? - ????
Kelime: Enerji Anlatan: Ne, yoktan var edilemez ve de yok edilemez? Grup (Kimya muh): Enerji! fakat aynı anda, Grup (Felsefe): Tanrı!
Kelime: Kekik - Yemeğe konur, ot gibi şeyler - Mayonez!
Kelime: Milletvekili - Bulent Ecevit nedir? - Yaşlı
Kelime: Operasyon - Hani adam beni yaptı ya, ben şimdi ne oldum? - O…..
Kelime: Tarla - Biz buğdayı nerden alırız? - Devlet mahsul ofisi... - Oha hayvan, yuh be, moloz.
Kelime: Araba - Her gun bindiğimiz şey? - At - ???
Kelime: Naz - Kadınların evlenmeden once erkekleri tavlamak icin yaptıkları şey... - Oral seks! Topluluk: Ohha?
Kelime: Iska - Kar topu savaşında Pelin'e atarım, o da eğilir başını kaldırır ve ne der? - Hayvan?
Kelime: Kopca - Sen memelerini neyle tutturursun? - Sutyen? - Peki sevişirken sutyeni cıkarmak icin neyi acarsın? - Kopca? - Peki ilk neyi cıkarırsın ustunden? - Eaaa..?? (Diğer figuranlar: Abi bildi işte!) - Ayh ben dalmışım pardon!
İki tavuk markette alışveriş yapıyorlarmış. Bir yumurta standının onune gelmişler. Etikette yumurta 30 bin lira yazıyormuş.
Tavuklardan biri diğerine; "Bak bu yumurtaları ben yumurtladım." demiş: boburlenerek! Dolaşmaya devam ederken başka bir yumurta standına gelmişler. Kocaman, cift sarılı koy yumurtaları ve fiyat 40 bin lira. Bu sefer diğer tavuk atılmış; Bak bu yumurtaları da ben yumurtladım." diğeri gulumseyerek cevap vermiş;
"Bende bunlardan yumurtlayacaktım ama kocam 10 bin lira icin kıcını yırtmaya değmez, dedi.!!!"
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- gulmekten bayılmayın sakın +18'de varrrrr.