Merhaba. 20 yaşındayım. Bu zamana kadar her şeyimi annemle paylaştım her kararımda anneme danıştım. Şuan oyle bir durumla karşı karşıyayım ki napmam gerektiğini bilmiyorum. Son carem sizlersiniz. İki gun once babamın galerisinde fotolara bakarken bi kadının paylaşmış olduğu fotolarını ss aldığını gordum sonra wpa girdim orada da bu kadınla konuşmalarını gordum. Kadının fotolarını hemen kendime gonderdim kadın bi erkek ismiyle kayıtlıydı numarayı felan aldım. Ama goruşmeleri ss alıp kendime atmak aklıma gelmedi o anlık panikle. Ben babama adeta aşık bir insandım. Benim gozumde dunyanın en iyi insanıydı. Oyle yıkıldım ki anlatamam. 8. Sınıfa giden bi kardeşim var. Babamın annemi aldattığını anneme soylesem cok uzulur cok buyuk kavgalar olur boşanırlar olan kardeşime olur. Babama bildiğimi soylesem ya anneme soylersem diye boşanmada onlem olsun diye malları korumaya alabilir annem kardeşim evsiz kalabilir diye korkuyorum. Sessiz kalsam kendim iki gunde o kadar yaşlanmış hissediyorum hic konuşmuyorum annem de babam da bi terslik olduğunun farkında, bu sırla dayanamıyorım. Baba derken iki kere duşunuyorum yuzune bakamıyorum. Annem cok fedakar bi insandır onun boyle kandırılmasına dayanamıyorum. Sizce ne yapmalıyım.Cok uzun yazdım uzgunum. Yardımcı olursanız cok sevinirim.