Gayet mutlu bir pazar sabahına uyanmisken gorduğum msj kırıldım cok eşim markette calışıyor ve şirket grubu var Orda baaslamis konuşma elinde tavuk olan varmı die esimde yok ben şu mağazaya verdim gibi birşey yazmış sonra kızla ozelden konuşmuş silmiş sanırım anlatmam yazıyordu başta sen herkese ver bana verme yazmış kız anlatmam yaşın tutmaz demiş esimde merak etme yaşım tutar benim felan yazmis sonda gulucukler bu konuşmanın onceside var belliki okuyunca ellerim titredi sabahtan beri agliyrm dha yeni evliyiz 1 sene Ağustos da oldu neyini eksik ettim ben saklamam icimde soyledim ozur dilerim yapmamam lazım sakalastim sadece Kur'an'a el bastı karşımda konusmamam lazımdı biliyorum sanki yatagami attım diyor bide bunların onemi yok benim buna kalkışması bile beni delirtiyor bu kadar basit mi ya unutamam affedemem aynısını ben yapsam demedigi kalmaz birşey yapmam lazım bana yol gosterin icimden bı ses bas git annemgile diyor bide ben herkesle ozelimi paylasmam gidersem tam giderim ona ders vermek istiyorum beni kaybetmek korkmalı bu kadar basit değil benim icin bir evliliği bitirmek cok uzgunum kafam karışik