Selam arkadaşlar bir bucuk yıldır bir ilişkim vardı ta ki dune kadar kac kere ayrıldık kac kere barıştık hatırlamıyorum bile birlikteliğimizin ilk uc ayında bir işi vardı ama sonra işten ayrıldı bir yıldan fazla zamandır işsiz dışarı cıktık ben odedim cebine haclığı ben verdim onun borclarını odedim sağlık problemleri oldu hastanelerde uğraştım tatillere gittik ben karşıladım ilk zamanlarda cekine cekine para isterken sonradan bu benim goreviymiş gibi para istemeler başladı ve ben rahatsızlık duymaya başladım cok aşıktım cok değer veriyordum seviyordum acaba bunu kullanmaya mı başladı diye icimden gecirmeye başladım ufak bir kavgada bana ağza alınmayacak kufurler etti birde şiddet gostermeye başladı sonucta kocam değildi ve bu ilişki bana gore olmadığından bitirdim her defasından ağlar sızlarcasına beni ikna edip başladık ve birkac gun gecmeden en ağır hakaretler kufurler ve artık bana 50 ver 20 ver abinden borc al kolyeni sat falan demeye başladı ve bu bende bu ne ya beni kullanıyor resmen demeye başladım daha dunde tekrar para isteyip yok deyince sen huysuz pislik vs senle tartışılmıyor hasta ediyorsun bencilsin sacma sapan konulardan birleştirip kavga edip bitirelim dedi karşımda gecenin bi yarısı arayıp seni seviyorum ağlayan bir erkek aa evet seviyor yoksa neden gelsin ama mantığım da kızım salak mısın anlamıyor musun para istiyor surekli sende olmayınca vermeyince de arızaya bağlayıp gidiyor sonra emeklerime acıyorum uzuluyorum sen boyle biriyle birlikte miydin diyorum kafamda deli sorular iyimser duşunup işe girecek o zaman boyle sorunlar cıkmayacak diyorum sonrada ee bir yıldır işsiz ne bekliyor ben calışıp ben mi bakıcım bide onca hakaret değmez deyip kestirip atıyorum her yerden sildim ulaşmasın diye ama bu sureci nasıl atlatacağımı gercekten bilmiyorum umudumun yıkılması emeklerimin cope gitmesi mutsuzluk salak yerine konmak yani biliyorsun ilişki icinde bu seni kullanıyor diyorsun ama kopamıyorsun yakıştıramıyorsun o hareketi ona bitmesi iyi oldu ama neden hala uzuluyorum ve ne zaman gececek...