Hanımlar nişanlım h.tepe universitesi makina muhendisliği mezunu. En son tuzla da bir fabrikada calışıyordu. Fabrikayı kapattılar yaklaşık 6 aydır iş bulamıyor. Duğunu erteledik mecburen birkac ay. Ama o zamana da iş bulma garantisi yok. Ben bi iş bulana kadar gecici de olsa asgari ucretle gir bı yerlere calış Azda olsa para biriktirelim diyorum ancaaaaak onu anlamadigimi duşunuyor senelerce calışmış iyi bir uni bitirmiş garsonluk kasiyerlik vs yapmak istemiyormuş. Bransimda bir iş olsa asgari ucretle seve seve calışırım diyor. 6 aydır surekli iş arıyor bir yerlere başvuru yapıyor ama iş yok yok yok.
Bende okuduğum mesleği yapmıyorum cok alakasız bir işte calışıyorum. Artık napicagimi bilmiyorum. Kac ay daha boyle surecek. Cok umutsuzum. Ve sinirlerim bozuluyor en azından gecici bir sure bir yerde işte girmek cok mu zor. Ben ona haksızlık ettiğimi duşunmuyorum, ona gore haksızlık ediyormusum anlamiyormusum. Nasıl davranmam lazım

Selaaaaam guncelleyeyim dedim hala işsiz hala issizzzzzzzzzz. Nedir bu uğursuzluk bilmiyorum. Evet Almanca biliyor h.tepe mezunu 7 ay falan da eski tecrubesi var ama hala iş yok. Bilmiyorum ne yapicaz nasıl olacak. Yarın İstanbul'a gidiyor 10 gun kalacak olmazsa kpss ye calışayım artık diyor sanırım kpss ye calışacak iş aramayı bırakicam bu son gidisim diyor oda cooook cok yıprandı