Herkese merhaba
Erkek arkadaşımla yaklaşık 6 ay once benim yuzumden ayrıldık beni kışkırttığı icin hakaret ettim ki hic tarzım değildir.Velhasıl ben aradan zaman gecince ozur diledim kızgınlığının gecmediğini soyledi.Aradan yine bir iki ay gecti tekrar ozur diledim.Yine kızgın olduğunu soyledi ama soylediklerime de cevap veriyodu.En sonunda ben artık hayatımda kimseyi istemiyorum dedi(yani kısaca seni istemiyorum demek istedi).
Bu olaydan bir ay sonra tanışalım mı diye mesaj gondermiş instagramdan.Ben de ne değişti dedim.Yokuşa sureceksen baştan soyle gibi soylemlerde bulundu.Hem yazıyor hem ikna edecek bir tutum sergilemiyor.Sonra yine sordum tatmin olmadığım icin " icim soğudu"dedi.Yani affetmiş beni.İyi peki dedim belki gercekten de affetmiştir sonucta benim ettiğim hakareti de dile getirmiyor diye konuşmaya başladık bir hafta konuştuk.Yine ben yazıyorum o cevaplıyor falan.Neyse ben bu sure zarfında ikna olamadım tekrar konuyu actım.Dun gece neden beni kendinden uzaklaştırmaya calışmıştın insan sevdiğinden neden uzak olsun ister ki dedim.Bunu aşamıyosan konuşmanın anlamı yok seni tanıyorum sana dunyanın en ikna edici sozunu de soylesem sen ikna olmazsın bu seni yiyip bitirir dedi.Kısaca seninle uğraşamam diyor.Ama sorsan evlenmek istiyorum seninle diyor başka zaman da.
Gercekten seven insan caba sarfetmez mi? Tekrar yazıyosun ama gerisi yok? Bu konu hakkında objektif yorumlara ihtiyacım var.Hatam varsa da goremiyorum.Siz olsanız ne yapardınız ?
Bir de oyun konusu var.Giderek azalttı sureyi ama biliyorum yarın evlilik soz konusu olsa oynamaya devam edecek ve ben bundan hoşlanmıyorum.Herkesin kendi alanı olmalı buna saygı duymalısın diyyuna harcadığın vakti cocuklarına ya da bana ayırmayacaksın bu sorumsuz ergen adam profili başka bir şey değil dediğimde ickimiz mi var kumarımız mı var diyerek uc orneklerle sıyrılmaya calışıyo.Bunu da eklemek istedim tecrubesi olanlar icin.