Merhaba Arkadaşlar,

1,5 yıl kadar once instagramdan bir cocuk beni eklemişti. Normalde tanımadığım insanların eklemesine tepkiliyimdir, kabul etmem ama cocuğu cok beğendiğim icin dayanamayıp kabul etmiştim. Biraz sohbet ettik, sonra bir kahve icelim mi dedi, biraz hic tanımadığım birisi ile buluşmaktan korktuğum icin, biraz da cocuğu cok yakışıklı bulduğum icin geciştirmiştim. Sonrasında bir kac kere daha yazdı yok olmaz demedim direk olarak ama işlerim var vs. diye kabul etmedim. Aradan biraz zaman gecti, iletişimimiz koptu, bu iş zaten olmayacak gozumun onunde durmasın diye arkadaşlıktan cıkardım, nasıl fark etti bilmiyorum ama hemen o gun fark etti, beni niye cıkardın diye yazdı, cok şaşırdım farketmesine, iyi yalanda soyleyemediğimden, yok bilincli olmadı kaza ile olmuştur dedim. Tekrar kahve icelim dedi ama uzunca bir sure yurtdışında bulunmam gerektiğinden mumkun olmadığını soyledim, iletişimimiz bu şekilde tamamen koptu.

Şimdi yakın bir tarihte doğum gunu var, doğum gunu kutlu olsun şeklinde sade bir mesaj atsam mı diye duşunmeden edemiyorum hatta icimden cok geliyor. Belki hayatında biri vardır artık, bundan emin değilim o yuzden sadece doğum gunun kutlu olsun, iyi seneler yazmak niyetim, biri varsa da yanlış anlamaz, arkadaşca kutlamış olurum.

Cekincelerim şunlar; hayatında hala biri yoksa ve yine buluşma teklif ederse gitmem doğru olur mu sonucta hic tanımadığım birisi. Kendisi kamu kurumunda yonetici, aklı başında, efendi bir profili, eğitimli bir ailesi var, yaşı 33, bu yaşta eğlence peşinde değildir sanırım diye duşunuyorum ama yine de cekiniyorum. Bir diğer korkum, ben de guzelimdir kendimce ama cocuk bana gore bir tık daha iyi bu konuda, ya beni beğenmezse, o zaman baya uzulurum sanırım.

Eğer bu cekincelerim sizce onemli şeyler değillerse, şoyle de garip bir durum var. Şimdiye kadar 2 sevgilim, 1 tanımaya calıştığım insan oldu, 3'unun de doğum gunu aynı gundu. Bu duruma cok şaşırmama rağmen, onemsemedim, tesaduf diyip gectim ama hicbiri ile duzgun bir ilişkim olmadı, aldatıldım, yalan soylendi, maddiyat on planda tutuldu, aileye aşırı bağımlılık vardı vs. Ama dışarıdan bakıldığında, 3'unun de ortak ozelliği cok iyi bir meslek sahibi olmaları, eğitimli aileleri olması, cok efendi, herkes tarafından sevilen, sayılan bir profil sergilemeleri idi. Hepsinde de herkes cok şanslı olduğumu soylerdi, yaptıkları yanlışlara kendi ailem bile inanamadı, yok ya onlar yapmamışlardır iftiradır dediler, hepsi ters koşe yaptılar yani.

Bu cocukta diğer 3'u ile aynı gun doğmuş maalesef, oyle olmasa belki doğum gununu de hatırlamayacaktım zaten. Ve ilk bakışta bende aynı diğer 3'unun bıraktığı iyi izlenimi bırakıyor, meslek, duruş vs. Sizce bu sadece bir tesaduf mu, yoksa bu tarihte doğanlar bana yaramıyor olabilir mi?