2 senelik evliyim ve dun hayatımın en guzel Haberini aldım anne olacağımı oğrendim dunyalar benim oldu.. bekliyorduk istiyorduk
Sadece isteyen benmişim en cok ben sevinmişim bu Duruma ..
eşim uzun zamandır benden soğuduğunu ve benden boşanmak istediğini soylemek istiyormuş meğersem evet problemler vardı ama cozume kavuşmayacak sorunlar değildi
Dun test yapmadan once bana inş hamile değilsindir dedi ben hep kızgın olduğu icin oyle soyluyor diye duşundum .. teste pozitif gorunce hemen kan testi yaptırmaya gittik ve evet gercekten hamileydim Eve geldik ve konuşmak istediğini soyledi oturduk konuştuk icinde bana karşı birşey kalmadığını ve cocuğu aldırıp boşanmak istediğini soyledi ikimizde salya sumuk tabi tokat gibi geldi bana anne olacağıma bile sevinemedim boyle mutsuz bir evliliğe cocuk olmaz dedi 3 ay oncesine kadar artık bi tane cocuğumuz olsun diyende kendisiydi .. evliliğimize iyi gelir diye duşunerek istemiş .. dun en son bana cocuk icin evli kalacağını bana karşı hicbirşey hissetmeyeceğini birşey beklemememi soyledi bu şekilde kabul ediyorsan boyle dedi ben annem babam ayrı buyudum zorluğunu cok iyi biliyorum cocuğumun da boyle buyumesini huzurlu mutlu buyumesini istiyorum dunden beri perişan oldum ağlamaktan icim dışıma cıktı elimden hicbirşey gelmiyor ailem uzulmesin diye onlara hicbirşey soylemedim sadece annem hamile olduğumu biliyor .. ne yapacağımı gercekten bilmiyorum işe bile gitmek istemedim izin aldım ben eşimi gercekten seviyorum ve boşanmak istemiyorum