Cocuklari anca uyuttum geldim.simdi bayanlar biz esimle evliligimizin ilk bir kac yilinda gayet delidolu ve hafif cilginca surdurduk evliligimizi.soyleki aklimiza estigi an atardik sirtimiza bir sirt cantasi,duserdik yollara hic plansiz.yol nereye gotururse.bazen cadir kurar bazen karavan kiralardik.yeri geldi parasutle atladik yeri geldi dag tepe bayir tirmandik.bazen sirf eglence olsun diye girer bir magazaya birbiriyle hic alakasi olmayan seyleri ustumuze dener guler eglenirdik(ay yazinca bile cok sacma geldi ama guzel gunlerdi ya o gunler)kimbilir kac kez gecenin 3unde hadi kalk bilmem nereye bilmemne yemeye gidelim deyip ciktik evden.sonraki zamanlarda benim adam duruldukca duruldu.degil tatile gitmek 2 adim otedeki kafeye gitmez oldu.butun tatilleri oteline odemesine kadar ben ayarlayip hadi gidelim diye yalvarmaya basladim.ben isteyince yok demezdi ama bir sure sonra ben de vazgectim.herkez kendi takilir oldu.o evde koltuguyla ve elinden dusurmedigi kumandasiyla ask yadamaya basladi bense cocuklarimdan yeni bir ask yarattim.adam evden cikmaz oldu.daha once konum bile var imdat ev adami boguluyorum diye.bana kizanlariniz olmustu daha ne istiyorsun adam evden cikmiyor diye.oysaki benin istedigim bu degildi.ruhum hafif catlak benim.severim delidolu yasamayi.hafif serseri hafif cilgin birazcikta belirsizce.simdi konuma gelirsek eger benim bey son birkac aydir evrim gecirdi yeniden ve ozune donmeye basladi yavas yavas.ve bana dun varmisin atalim yine sirtimiza sadece bir sirt csntasi bir cadir duselim yollara.rota belirlemeyelim.nereye gotururse yol.coluk cocugumuzu kedimizi alalim duselim yollara .soyledigi an uctum havalara sevincten ama bir sure sonra ayni hizla yere cakildim.biz bunlari yaparken ne cocuk vardi hayatimizda be kedi.bir kere kediyi bastan eledim.olacak is degil.kopek degilki bu gel deyince gelsin git deyince gitsin.hadi onu biraktik anneme.e cocuklar?anneme birakamam cunku kadincagiz butun yil onlara bakti cok yoruldu bunaldi.simdi kafa dinliyor biz hazir tatildeyken.hem 1 gun degil 2 gun degil.annem bile olsa birakamam oyle kuzularimi kalmali kimselere.adla guvenmedigimden degil com ozlerim ben onlari ya.peki bu durumda nasil olur boyle bir tatil,sizce gercekten manyaklik midir bu yoksa oluru var midir?daha once coluk cocuk boyle bir ise kalkisaniniz var mi?varsa neler yaptiniz nasil gecirdinuz cocuklarla gunlerinizi?bana bir akil verin bayanlar