Herkese merhaba arkadaşlar. Fikirleriniz benim icin onemli dert değil ama gercekten merak ediyorum.
Doğduğum, buyuduğum, okuduğum şehir biraz kapalı bir şehir. Aile yapım da muhafazakar. Ben de yapı olarak ciddi, durgun, boş sohbet etmeyi cok sevmeyen Bi insanım. Az ama oz arkadaşlarım vardır. Tanımadığım insanlarla mecburiyet dışında muhabbet etmeyi sevmem.
Birkac aydır calışmak icin daha rahat, hareketli bir şehre geldim ve iş yerim de bu yonde. Ama gelin gorun ki ortama asla uyum sağlayamıyorum. İnsanlarla arama mesafe koymak istiyorum. Kadın calışma arkadaşlarımla muhabbet kurduğumda hemen aaa şuraya gidelim bunu yapalım diyip kızlı erkekli bir ortama davet ediyorlar, gece gec saatlerde aktivite planı yapılıyor. Reddedince de karşı taraf direkt başlamayan arkadaşlığı bitiriyor. Haklı mı evet haklı. Ama ben boyle ortamlarda olmak istemiyorum. Nişanlıyım parmağımda yuzuk var, erkekler ilgi gostermeye calışıyor. (asla kendimi ovmek icin soylemedim.lutfen yanlış anlamayın) İlgi gostermese bile bir erkeğin bir kadınla olan muhabbetini bana gore aşan konuşmalar başlıyor ve ben bunla karşılaşmak istemiyorum. Arkadaşlık kurmak icin illa gece eğlenip kızlı erkekli gezip tozup sabahlamak mı gerekiyor? Hadi Burda kafama gore birini bulamam diyip arkadaşlık kurmaktan vazgectim. Bu mesafe koyma işi benim calışmamı da engelliyor. İş icin yapmam gereken konuşmaları yapamıyorum, dışlanıyorum.
Sormak istediğim aranızda bu dengeyi kurabilen var mı? İşinizi aksatmayacak şekilde calışma arkadaşlarınızla nasıl iletişim kuruyorsunuz?