Daha once konu actığım kişi ile ilgili yaşadığım sorunla ilgili sizlerden fikir almak istiyorum. İlişkinin başından beri niyetimiz evlilik hatta kendisi evlenmeye fazlasıyla hevesli. Cok yakın bayan bir arkadaşım daha once aramızı yapmak icin sevgilime mesaj atmıştı. Ve sonrasında bir kez daha yakın arkadaşımla konuştular. Bu detayları neden veriyorum. Anlatacağım konu buna bağlı cunku. Yani 2 kez konuştular daha once ama ikisi de ilişkimizle ilgili.
Erkek arkadaşımın gecen hafta yaşadığı şehre gittim. Anne ve babası beni cok sevdi. Babası biz sana cok ısındık inşallah sen de bizi sevmişsindir dedi, cok hoşuma gitti ilgi alakaları. Erkek arkadaşımdan kat be kat iyi insanlar.
Erkek arkadaşımla başından beri bir suru sorunlar oldu, neyse birbirimizden kopamadık bir şekilde hep barıştık. Daha cok ben bitirdim, o barışmak istedi. Ben kendisinin bana hayatıyla ilgili hicbir detayı anlatmamasından, soru sorduğumda sadece evet ya da hayır demesinden şikayetciydim. Ornek vermem gerekirse, bir sorun mu var diyorum evet diyor. Ben “sorun ne peki” demesem anlatmayacak. Surekli her konuda ben sordukca bir şeyleri anlatıyor. Telefonla zaten aramıyor hic. Buna bile razı olmuşken adam mesajda da duzgun iletişim kurmuyor benimle. Şunu da beliretim, benim de hatalarım yok değil. Surekli ayrılıyorum ama gercekten bazı şeyler kafama yatmadığı icin ayrıldım hep. Adam evlenelim diyor ama telefonla aradığı yok. Zaten uzak mesafe ilişkisi. Ne goruntulu konuşuyoruz ne de telefonla ve daha farklı kafama yatmayan mevzulardan ayrıldım coğu kez.
En son eğitime başka bir şehre gittiğinde bana hicbir şekilde bu gece burda kalacağım ya da yola cıkacağım gibi detayları soylemeyince patladım. Daha sana yazmıcam dikkate bile almıyorsun beni cevaplarn ya evet ya hayır konuşmak mı istemiyorsun dedim. İyi yazma yazmış. Yukarıda sozunu ettiğim bayan arkadaşım erkek arkadaşımın mesleğini ilgilendiren bir konuda bana bir soru sordu x ’e sorar mısın diye. Ben de arkadaşım bunu sordu yoksa yazmacaktım dedim. “O da yazabilir bana” yazmış. O dediği arkadaşım. Benim yazmamı istemiyorsun sanırım dedim. Evet demiş.
Arkadaşıma aramız bozuk benim yazmamı istemiyor, sen yaz dedim neyse bunlar konuştu. Arkadaş mesaj ss ’lerini bana attı. Bakıyorum adam uzun uzun cevaplar yazmış. Ve bana 1-2 saat sonra cevap atan adam arkadaşa anından cevap atmış. Neyse bunlar 17.30 gibi konuşmayı bitirmiş. Ha o sırada ben mesaj attım. Benim mesajımı okumadı, arkadaşın mesajını ilk okudu takip ettim, anladım. Ben de akşam tamamen bitirmek icin mesaj attım 22.30 gibi. Benim mesajlarıma 1-2 saat sonra mesaj atan adam arkadaşın mesajına hemen donmuşsun. Attığım mesajı bile okumadın. Daha bana ulaşma vs dedim.
Sabah bir uyandım arkadaşımdan mesaj “x bana gece 12.30 da mesaj atmış: Sizin işyerinde kac kişi calışıyor” Şoka uğradım, elim ayağım titredi. Arkadaşım x bankacı olduğu icin acaba kart vermek icin mi yazdı diyor. Arkadaşımla hicbir samimiyetleri yok. Yukarıda anlattığım gibi 2 kez gayet mesafeli konuştular. X ’e saydırdım falan ama cevap beklemeden engelledim. Soruyorum size, kart satmaya calışsa bile bir erkek 2 saat once ayrıldığı sevgilisinin yakın arkadaşına 00.30 da neden mesaj atar. Gunduzler cuvala mı girdi? Ayrıca ben sana 2 saat once ayrılık mesajı atmışken sen arkadaşıma mesaj atmakla mı meşgulsun be adam.
Dinlemeden direkt ayrıldım, yaşadıklarımı duşununce bir yanım uzuluyor bir yanım da acaba yanlış m duşundum, asılmak istese bir tek benim arkadaşım mı kaldı asılacak ki konu sadece asılma mevzusu da değil. Ben ilişkiyi bitiriyorum, benimle kalmadığı gibi arkadaşımla da bir bağın kalmadı. Neden gecenin o saatinde mesaj atıyorsun.
Cok uzun oldu, kusura bakmayın. Ben aşırı hassas biriyim. Eğer ben haksızlık yaptıysam uzulurum, karşı taraf bana yaptıysa yine uzulurum yani sonuc olarak hep uzulen ben oluyorum. Sizden yukarıda anlattıklarıma gore evet haklısın ya da haksızsın diyerek yorum yapmanızı bekliyorum.
Not: Şu detay da onemli. Ben İstanbul'da yaşıyorum. Sevgilim ile yakın arkadaşım aynı şehirde yaşıyorlar. Ben evlenince sevgilimin yaşadığı şehre gitmeyi pek istemiyordum, acaba arkadaşımla aynı şehirde yaşadığı icin konu acmak icin mi attı o mesajı diye duşunuyorum. Aklıma bu detay da gelmedi değil.