Oncelikle selam hepinize. Dert değil ama nereye acsam bilemedim ondan buraya yazıyorum. Anlatabileceğim biri yoktu.Şimdiden teşekkur ederim

Bir sağlık problemim vardı. Onu halledeince kutlama yapalım birlikte olalım anlamında teyzem bir fikir vermişti. Neyse cok şukur hallettim uzun bi sureden sonra iyileştim.
Ankarada yaşıyorum. Ailem kocaelinde. Ailem dedigim annem . Babam vefat etti.Ben 3 cocugun en kucuğuyum. Abimle ablam var. Onlardan 2şer yiğenlerim var neyse. Ben herkesi cagırdım bizbize olalım anlamında bi kutlama değil de benim icin buyuk olan bi dertten kurtuldum ve ailemle kalabalik olmak.istedim. bunu da ablam ve annem biliyordu.Abim ve yengem,ablam enişttem annem ve 4 yigenim de geldiler bebisler.
Neyse uzatmıyım geldiler ve 3 gun bende kaldık.Cocuk olduğu icin devamlı hareket gecti ev . Yiğenlerime zaten cok cok duşkunum. Velhasıl koca 3 gunde ne annem ne ablam bir kişi bile yalandan yere dahi nasılsın demedi. Geldiler herkes sadece cocuguyla oldu gitti. Yani bir nasılsın ne yaptın. Devamli cocuk muhabbeti dondu. Guya benim derdim bitti gozun aydına geldiler.
Ben buna bi uzuldum icsel olarak. Aman dedim neyse beklentimi sıfıra indiriyim.en iyisi. Sonra dondukleri akşam eşim de dedi ki sana hic kimse gecmiş olsun bile.demedi nasilsın bile demedi. Hatta eşime de oylelerdi sen herkesin derdini sorup konuşuyorsun ama seni sallamıyolar dedi. Ki haklı ben saat kac olursa olsun ablamın derdine koşarım. Yigenlerime oyle.
Siz olsanız ne yapardınız? Sadece cocuk muhabbeti donuyor ogunden beri de vatsapta vs.