Merhaba uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama konu acmak icin uye oldum . Sanırım hala şaşkın olduğum icin 3. bi goz olarak yardımlarınıza ihtiyacım var.

Daha once kısa bir evlilik yapıp 2 yıl once ayrılmış 36 yaşında bir kadınım.

Guzel bir işim, değerli bir ailem ve sevdiğim dostlarım var. Ama gunun sonunda yalnızlık hissini cok fazla hissettiğim bir donem yaşıyorum.

10 gun once bir gece internette arkadaşlık sitelerinden birine uye olmaya karar verdim ve biri ile tanıştık.O akşam numaramı vererek hesabımı kapattım.

O gunden sonra her gun sık sık arayıp mesaj atarak beni de ilgisine alıştırdı ve 1 hafta sonra buluşmaya karar verdik.( bu sırada tabi her yerden araştırdım ve kesinlikle evli olmadığını da oğrendim) Cok keyifli bir yemek sonrası evime bıraktı ve arkasından şoyle etkilendim boyle guzel bir akşamdı daha sık gormek isterim vs ile sohbetimiz devam etti. Bu sure icinde sıklıkla arayan soran hoşlandığını dile getiren taraf oydu.

Bu haftasonu tekrar goruşmek istedi , hatta ailemle şehirdışı bir organizasyona katılacağımı belirttiğimde artık ben varım gitmesen olmaz mı diyerek beni de ikna etti. Gece 2 lere kadar yazıştık, sbah gunaydın mesajları ile gune başlıyordu ve sıkca aramaya da devam etti.

Cumartesi gunu aynı şekilde aradı yazdı iletişim halindeydik akşam 17:00 de buluşacağız diye sozleştik hatta ilk buluşmamızdaki gibi guzel gecsin istediğim icin aklımda yine guzel bir yerler var biraz daha metten araştırıyorum diyecek kadar hevesliydi.
Son 2 saat kala whatsapptan sadece bir mesaj: işlerimi yetiştiremedim hem uykum da var başka zamana ertelesek olur mu?

Ve cumartesiden beri de ne aradı ne sordu, o kadar hevesliyken surekli arar yazarken o gun 2 saat icinde bu kadar fikrini değiştiren ne olmuş olabilir hala aklım almıyor.Tabi burnum duşse almam modunda olduğum icin o gunden sonra ben de ne aradım ne sordum hatta numarasını bile sildim ki farketmiştir..

Ama aklımda hala koca bir soru işareti " bu neydi boyle" Kızlar ya sizce?