Merhaba Arkadaşlar,

Kızım gunlerdir rahatsız Boğaz ’ı kızarmış ve cok iştahsız cok şukur ateşi falan yok. Ben ameliyat olacağım o yuzden işlemlerim icin 1 haftadır her gun hastanedeyim. Bugun Kızımın farklı hastanede doktor randevusu vardı. Benim tabi yine hastane işlerim vardı. Annem bu surede kızıma bakmak icin burdaydı. Ben gotururum napalım yapacak birsey yok dedi. Oda o Bakırkoy eğitim araştırmadan aldım diye hatırlıyordum ama icinde ilerde ki mazhar Osmandan almışım. Beni aradı sen nasıl bir insansın İnsan dikkat eder beni uğraştırıyorsun diye kızdı. Ve ben uğraşmasın diye evden taksiyle gonderdim. Cocuk birsey ister ilac yazılır yemek yerler diye parada verdim. Ordan 2 dakka taksiyle gececeğine bana kızdı. Sonra idrar testi istemişler. Kızım bezli idrar torbasına yaptır demişler. Beni surekli aradı yaptıramıyorum yapmıyor yoruldum ay yeter ugrasamıycam diye soylendi.

Hemşireye soylemiş evde yaptırın yarın getirin demiş. Annemde yeter ugrasamıycam ben konuştum yarın getirin dediler dedi. Ve sabah 9 da gittiler cocuk ac yanına yiyeceğini bile koydum. Saat 15.00 ve cocuğa hala yemek yedirmemiş neymiş yerse kaka yaparmış. Şeker veriyormuş susasın diye su iciriyormuş. Kızım 2 bucuk yaşında. Eşimi aramış bizi al diye eşim işte calışıyor. Beni aradı bugun halletseydi yarın senin endoskopin var niye beklemiyor ki diye bana soylendi. Kan sonucları cıkmış ve değerleri cok duşuk. Onu doktora bile gostermemiş aman cok yoruldum dedi.

Her gun hastanedeyim eve kendimi zor atıyorum ama yinede anneme birsey yaptırmıyorum. Gece 3 te yatıp sabah 6 da kalkıyorum. Tansiyon hastasıyım burnum kanıyor o halimle gece yarılarına kadar yemek yapıyorum annemin eşi akşam yemek yemeye uğruyor diye. Delircem. Ki evde eşinin yemeklerini yapıp geliyor. ona rağmen eşine birsey demiyor hastaneden geliyorum daha oturmadan eşim gelecek acmış bunu sevmez. Şu olsa cok sever başlıyor. Ki Benim eşim halimi goruyor kendini şakın yorma diyor beni yormamak icin iş yerinde yiyip geliyor. Ama annem hic. Cocuğun abur cuburlarınu yemiyor ben yiyim diyip elinden alıyor. Birsey yiyeceğimiz zaman soruyorum yok ben ac değilim diyor. Sonra ne yiyorsunuz bakim diyor basımıza dikilip aman yediğiniz de bu mu diyor. Ya sizce bu normal mi?