Merhaba hanımlar
Evlenmeye karar verdik. Onumuzdeki h.sonu erkek arkadaşım babamla tanışacak. Sonra aileler tanışacak. Sonra isteme soz ve nişan.
Erkek arkadaşımın annesi ve babası ayrı ve goruşmuyor. Ustelik ailem farklı bir şehirde, erkek arkadşımla ben aileme yakın başka bir şehirde, kv ve kp başka uzak bir şehirde yaşıyor. Annem bizim memleketin ceyizci başısı gibi bir şey. Bayılır boyle işlere. Ben de cok yoğunum (master+arş.gor olarak calışmaktayım) ve bu işlerle uğraşcak ne vaktim ne hevesim yok.
Erkek arkadaşım bohcadır nişan alışverişidir falan bilmez ailesi de oyle.
Anne ve babasını zoraki bir araya geliyor. Ben de 10 kere iş cıkmasın diye soz nişan isteme bir yapalım dedim anneme. Yok ben cok ağır bir soz yapmak istiyorum dedi. Nişanı da ayrı yapmak istiyor. Ve bunlara butun sulale konu komşuyu davet etmek istiyor. Erkek arkadaşımsa anne baba ve kendisi gelecek. Biz suru gibi onlar 3 kişi cok ayıp olacak.
Nişan bohcası nişan alışverişi falan bunları bilmiyorlar ben de talep etmek istemiyorum ama annem asla kafasındakilerden taviz vermiyor. En sonunda kavga ettik. Bohca yapmazsan gelmem evine dedi. Sen beni kanser edersin dedi. Gelme madem dedim.
Tek cocuğum bu arada. Annemi kırmak istemiyorum ama bu bana gore sacma ve karşı tarafa yuk olacak şeyleri istemiyorum. Erkek arkadaşıma annem bunu istiyor bu da yapılacakmış demek de istemiyorum. Şimdiye kadar hic bir şey talep etmedim. Utanıyorum soyleyemem. Yapmazsak da annem omur boyu konuşacak. Bu kadar yoğunluğumun icinde orta yolu bulacağım diye stres kupu oldum.
Akıl verin nolur...