Son gelişmeyi 25. sayfada yazdım kızlar

Kızlar selamlar oncelikle bunu bir arkadaşım adına yazıyorum.Cevaplarınızı beraber okuyacağız şimdiden yorum yapan herkese teşekkurler

Benim bu arkadaşım daha yeni evli sayılır bugun eşinin telefonunda erkek ismiyle kaydedilmiş profil dikkatini cekmiş baktığında kuzeni olduğunu gormuş.Ve bu kuzeniyle eşinin bire bir sohbetleri oturmuşları vs birşeyi yok.

Her neyse kocasına sormuş once anlamak icin Suat Usta kim msj attı falan demiş o da kim işte isim ne yazıyorsa o demiş o da peki profildeki benim kuzenim o nasıl Suat Usta falan demiş o da ne yapaydım Okkeş diye mi kaydetseydim demiş kız da dalga gecmeyi bırak o ne alaka falan demiş sen yanlış anlarsın diye oyle kaydettim demiş

Kıza da sormuş kızda bir hafta once karşılaştıklarını arkadaşına surpriz yapmak amacı ile aldığını falan soylemiş (eşinin işinden dolayı ) ozur dilemiş problem olduğum icin demiş

Kısa not: Kuzenin numarası arkadaşımda olan değilmiş farklı bir numaraymış ama profil resminde o varmış kızda herkese kullandığı numaraya vermediği icin diğer numarasını verdiğini soylemiş arkadaşım o numarasını bilmiyormuş

Şimdi bu kız sabahtan beri bayağı kotu durumda bunun nasıl bir acıklaması olabilir diye kafayı yiyor sizce ne yapmalı işin icinden cıkamadık beraber..