Merhaba hanımlar. Aslında belki dert demezsiniz ama cok arada kaldığım bir konu. O yuzden değerli goruşlerinize ihtiyacım var. Bir ilkokulda sınıf oğretmeniyim. Başka sınıfta olan bir oğrencimizin babası yan okulda oğretmendi ve onunla gidip geliyordu. Fakat bu yıl ailevi sorunlar sebebiyle baba anneyi ve 2 cocuğunu bırakıp ildışı tayin almış (ayrintisini bilmiyorum) .Işin bana bakan kısmı şu; oğrenci benim yan sitede oturuyor. Baba olmadığı icin servisle gidip gelmesi lazım. Fakat servisler bizim oraya işlemiyor ve anne de calıştığı icin o da goturup getiremez. Arabaları yok ve toplu ulaşım cok sıkıntı bizim okula. Hatta ben bu yuzden araba almak zorunda kaldım. Ve oğretmeni bana sizinle gidip gelebilir mi dedi. Esime soyledim ve sorun burada başladı. Eşim kesinlikle olmaz diyor. Ailesini bırakıp giden adam normal degil herseyi yapabilir yolunuzu keser cocuğu almaya calışır vb şeyler soyledi. Ailevi sorunların icine girme diyor. Aile kendine gore bir tedbir alsın. Mesela cocuğun kaydını yakın bir okula alsınlar gibi. ama zaten cocuk zor zamanlar geciriyor okul değişikliği daha kotu yapar dedim. Bunu ailesi duşunmeli dedi. Eşim de haklı gibi. Bilmiyorum dunyanın binbir turlu hali var. Sizce ne yapmalıyım.