Biz kadınların cinsel problemlerimizin başında orgazm olamama gelir. Ben son derece konforlu bir yontem keşfettim bu yontem kesinlikle ağrısız basit guvenilir bir yontemdir. Yaptırmış olduğum bu işlem sonrasında sex benim icin cok daha anlamlı bir hale geldi monotonlaşmış olan ilişkimiz guclendi. cinsel tatminim artarak orgazm benim icin daha kolay hale geldi cunku yaşayamıyordum eşim bu konudan cok rahatsızdı şunu da belirtmeliyim ki yapmış olduğum 2 normal doğuma rağmen bu işlem sayesinde vajinamki daralma inanılmaz tek seansta bu kadar etkili olabileceğini hayal bile edemezdim. Arkadaşlar benim ve eşimin sorunu cinsel tatminsizlik ve orgazma olamamaktı ancak araştırmalarım ve duyduğuma gore vajina daraltmanın yanı sıra idrar kacırma sorununda da son derece etkili sonuclar alınıyormuş. Arkadaşlar bu işlem icin en iyi adres neresimi Dr. Nuket Eroğlu pozitif enerjisi , samimiyeti , ictenliği bana vermiş olduğu guven duygusu ile birlikte kendinizi gonul rahatlığı ile evinizde hissede bileceğiniz konforlu bir kliniktir.