Merhaba Technopat ailesi iyi forumlar. 5-6 ay once Almanya'ya gitmiştim. Ve orada Aliexpress aracılığıyla 160 Euro'ya bir tablet aldım. Tableti aldığım gunden belli bir sorun var. Tabletin arka kamerasının ustune veya yanlarına cok hafif bir şekilde bastırdığımda cok gıcık bir ses cıkıyor. Yani nasıl anlatsam cıtlıyor resmen. Sonra on tarafta yine on kameraya bastırdığımda aynı ses yine cıkıyor. Bu ses beni cok gıcık ediyor. Mesela tabletin yanından tutup kaldırdığımda yine cıt sesi cıkıyor. Arkadaşlarım falan kırık vardır dedi ama kırık olsaydı tablet boyle duzgun calışmazdı ekranında mutlaka bir sorun olurdu. Bazıları da diyor ki arka kapak tam yerine oturmamış yani gercekten boyle ses cıkıyor. Yani tam oturmamış bir şeye basarsın da cıt cıt ses cıkar ya aynen oyle. Yurt dışından aldığım icin de geri iade veya garantiyi kullanamıyorum zaten ROM atmıştım. Gaziantep'te olduğum icin sanırım tamircilere goturuceğim cok gıcık kaptım. Sizce tamircilere gotursem yaparlar mı? Veya sizin başka bildiğiniz yontem var mı? Vidası yok tabletin. Yoksa sıkmayı denerdim. Tabletin resmi ve ses cıkan yerleri aşağıdaki resimde paylaşıyorum. İyi forumlar.

Cevap yok mu? ):