Biliyorum konumu okuyan bir cok kişi bana kızacak ama son zamanlarda tek derdim bu.. kilo alamıyorum ve gittikte zayıflıyorum

Garip gelebilir ama ben kiloyu seviyorum yanaklarım dolgun olsun istiyorum kollarıma dokununca dolgunluk hissetmek istiyorum

Cok cok hafif bi antidepresana başladım, yan etkilerinde iştah kaybı vardı ama bu kadar olacağını duşunmemiştim. Sabah uyanıyorum akşama kadar bişey yemesem acıkmıyorum tokmuşum gibi geliyor.
Onceye gore porsiyonlarım azaldı, onceden iştahla iki tabak yediğim yemeği bile zor bitiriyorum.
Boyum 160 kilom bu aralar 50. Tartıya cıkmaya korkuyorum yine kilo vermişimdir diye.
Gorenlerin aaa neden boyle zayıfladın noldu sana demelerinden bıktımmm.
Yuzun kucucuk kalmış yemek yemiyomusun sen diye tepki vermeleri gercekten cok uzuyor beni.
Biliyorum kilo vermeye calışan cok insan var ama inanın bende zayıflamışsın dedikleri zaman cok uzuluyorum.
İştahlı olsam her şeyden bol bol yesem ne guzel, hemen acıksam ağzım boş durmasa keşke..
İki ay boyunca kan ilacı kullandım şu meşhur kırmızı olandan. Yine fayda etmedi. Ara ara d vitamini de alıyorum. Ama ben iştahım acılsın istiyorum. Doktora gitmeden evde yapabileceğim şeyler var mı?