Umarım konu dışı değildir. Benim icin ciddi dert. Cozum arıyorum ve burada cok kişi var. Değiştirmezseniz sevinirim
Merhaba, bir bankaya borcum vardı 1 ay kadar gecikmeden dolayı takibe duşmuş borc . Col ciddi borc icimdeyiz ve kredi cekmek istedim. .Bu takip olayını da ağustos ayının ortasında kredi cekmek istediğimde oğrendim. Ama bilirsiniz belki, hangi banka oldupunu soylemezler. Tahmini olarak 1 ay geciken borcumdan dolayı olduğunu duşundum ve aynı gun bana soylenen miktarın ustunde odedim. Fakat banka borcumdan 1 lira kalmış . Faiz işlemiş ve o sonradan belli olurmuş. Bankaya arada soruyorum hala takipte ve biz sorguladıkca puanınız duşuyor diyorlardı. En sonunda borcum olan diğer bankayı bu pazartesi yine aradım o zaman 1 lira borc kalmış odeyin, 2-3 gun icinde takipten cıkarsınız dediler hemen odedim. Sizce yeniden başvuru yapsam cıkar mı ? Maaşım eksilerde. Yılbaşından o kadar cok şey ust uste geldi ki malum piyasa koşulları da ortada. Cok acılsın, sıkıştık paraya. Amacım tek bankada borcları toplamak.