Merhaba aranıza yeni katildim nereye sormam gerektiğini bilmediğim icin buraya yazdım inşallah doğrudur. Sormak istediğim birsey var. Ben gecen ay ve bu ay yumurta takibi yaptırdım gecen ay klomen kullanmama rağmen yumurtalarım gelişmedi adet duzensizliğim de olduğu icin 10 gun Protestan kullanıp 2 gun sonra adet gordum ve bu ay yine klomene başladım bu sefer sağda 2 yumurta gelişti ve yumurtlama gununu yakaladık ve gun aşırı değerlendirdik aynı zamanda Protestana devam ediyorum ve folikasit kullanıyorum. Dun yumurtlamanın 11.gunuydu ve dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif cıktı bu test doğru mudur yoksa ben cok mu aceleci davrandım. Kendimde de daha once hic olmayan şeyler hissediyorum ozellikle aşırı derecede goğus ucu hassasiyetim var daha once hic boyle birsey yaşamamıştım ve kasıklarımda ince bir adet sancısı gibi sancı var ve iki gundur surekli uyukluyorum ve 2 gundur bel agrım var. Birde gecen ay progestanla ayın 20sinde adet gormuştum simdi yine progestan bitmeden o tarihlerde adet gorur muyum eger hamile değilsem yada bittiğinde mi olur. Lutfen durumumla ilgili yorumlarınızı bekliyorum