Off yine ben yine aynı dertler cozumsuz sorunlarım cok sıkıldım haksız mıyım, abartıyomuyum, delinin tekimiyim,takıntılımıyım, memnuniyetsizmiyim nolur siz soyleyin sorun bende mi?? Neyse konu şu evdeyim hamilelikten dolayi kocamla calisiyoduk taşındı işyeri bendr artık gitmiyorum evde canım sıkılmasın diye uğraş istedim biraz harclık karşılığı eşimin işyerine yemek yapıyorum 3 4 kişilik benim icinde iyi oluyo kafam hergun ne yemek yapsamla geciyo. Kocam hep hasta başı ağrıyor başı geciyo kolu ağrıyo ertesi gun oksuruk başlıyo gece hep ama bunlar beli ağrıyo şimdi yarinda Allah kerim..uyku sorunum var zaten kadınlık gorevim diyorum eşimdir diyorum sevaptir diyorum dolaniyorum peşinde uyumuyorum uyuyamıyorum.hayat boyle geciyo işten geliyo sizlanmalar sonra uyku moduna giriyo daha da bişey yok.nasilim napiyorum merak etmez. Yılbaşı gunu yemek yaptım onun sevdigi seyleri yaptım ertesi gun izinli diye bilet almış ceyrek mi dedim şakayla karışık bi suru şey soyledi herşeyi merak ediyomusum.uyuycam hemen dedi.bu pazarlıktan nefret ediyorum hani benden bişey bekleme demek gibi.Oo neler yapmışsın yok bişey yok hevesim kactı tabi moralim bozuldu sordu falan ama ustunde durmadı. Sabah gec kalktıķ bi aydır ilk defa evdeydi kahvaltı hazirladim yanina yattim tekrar cagirmak icin git git git dedi oynasicam sandi cunku arkasını dondu kalktım gittim masaya geldi Gunaydın opucuğu yaptı falan ama moralim bozuk film actık kac dk bu bilmem ne yani istek yok zaten uyudu gitti yarısında mal gibi bi gundu abime gidelim dedi aradık yoklar.baska bi planimiz olamaz cunku hep ağladım gece sordu yok bisey dedim gidip uyudu agla ağla bi hal oldum. Hic bişey umurunda değil evde hep yalnızim karar verirken yalnızım ilgiye ihtiyacım var hep cırpınıyorum hic gormuyo zoruma gidiyo annemde yakın degil zaten calışıyo gidip esnaftan mi ilgi bekliyim kocamdan bekliyorum oda gormuyo. Hic bi eglencemiz yok ona gore hersey sacma en onemli şeyler calışmak ve uyku. İşe gitti şimdi bana tavırlar ağladım ya benden daha tripli o kadar mutsuz oluyorum gel yanıma otur sacımı oksa ben anlatırım zaten dayanamam gecer uzuntum ben kin tutamam biliyo oda ama kapının eşiğinden neyin var diyo biseyim yok diyorum peki diyo.off bunaldim artık hani hic bişeyin kiymetini bilmeyen insanlar ama dışarıdan gelen iki onemsiz ilgi icin cirpinan adamlar var ya bu onlardan.yani mesela yengesi hasta olmuş beni oraya gonderiyo cocuklarin yanında durayim diye yengeside sadece grip bu kadar da hassas biri lan ben hamileyim bunalimdayim hala farkında değil. Allahıma şukur buyuk bi derdim yok ama bunlarda can acıtıyor yaşamak istemiyorum pul kadar değersizim.eve adanmış bi kadin konusursam kusersem sorunluyum hic anlaşılamıyorum ki dayanamıyorum cok uzun oldu ama napiyim cok doluyum hep boyle hic değişmiyor. Benimle mutlu olmuyo mutlu olmaya mutlu etmeye calismiyo ortak hicbisey yapmiyoruz zevkte almiyo.insanlara ozeniyorum bazen hafta sonu planlarına akşam cay saati heyecanlarina bizde anne baba ile oturup cay icer gibiyiz.tvye kilitli bunalttim sizi kusura bakmayın