Selam kk guzel bayanlar. aklım karman corman bana bir yardımcı olur musunuz? biz erkek arkadaşımla 2 sene birlikteyiz farklı şehirlerdeyiz. ilk olayımız: ben instada gezerken şans eseri tanıyor olabileceğimiz kişiler arasında erkek arkadaşımın resmini ama farklı isimle gordum sonra ben fake hesap actım yazdım benden resim istedi .. sonra benim olduğumu anlayınca ben değildim kardeşimdi o dedi neyse inandım o an.. sonra uzaktayız diye benim tayinimi yaşadığı şehre istememi soyledi maddi sıkıntılardan dolayı oraya tayin isteyemediğim icin sinirlendi soğuk olmaya başladı bana , sonra ben biri mi var doğru de diye ısrar edince eveet aşık oldum başkasına dedi o an kaynar su dokuldu sonrasında mesaj attı yok uzerime gelince dedim dedi bana . ama esikisi gibi aşkım vs dememeye başladı sorun ; senin buraya gelmemen burda olmaman benim icin fedakarlık yapman dedi bende acı cekiyordum karar aldık bitirdik.. bana yeniden mesaj attı aradan 1 ay gecti kafam cok karışık sevgime yenik duşmek istemiyorum siz olsaydınız tekrar başlar mıydınız.. bazen kendimi sucluyorum tayin isteyemedim gitmedim benim yuzumden değişti diye siz olsaydınız ne duşunurdunz