Kızlar kafama birşey takıldı benim sizlerden fikir almak istedim ben birisiyle tanıştım araci aracılığıyla değil direkt kendisi iletişime gecti benimle. Bulunduğum ilceye geldi yeni atama bu arada bana işte sosyal medyadan ulaştı ve beni tanımak istediğini soyledi ben kararsiz kaldim işin acığı sanki kendimi hazır hissetmedim gibi gecmişte yaşadığım son uzucu ayrılma vakasından sonra herzaman aynı şeyler yaşancak değil elbette ama .Neyse ısrarla bi şans istedi tamam dedim beni aramak konuşmak istediğini soyledi bir kere konuştuk ama burası kucuk yer olunca heran rahat olamayacağımi soyledim tamam dedi normal karşıladı aramadan msj atarim bir şekilde konuşuruz dedi .Eh problem yok buraya kadar ancak bi hafta oldu nerdeyse gunaydın ,nasılsın ,ev arıyor onu konuşuyoruz ve başka konuştuğumuz hicbirşey yok ben cok konuşkanımdır .Telefonda konustuğumuzdada onunla bi kere konuştukta oda konuşkan ama gerisi yok sadece bir kere konuştuk.Benide bu durum baydı sanırım tutupta ilk başta ona sanki cok meraklı gibi beni niye aramiyorsun demem elbette yada ben aramam hayır aramayi gectim msjlada tek konuşulan bunlar 5 dakikadan fazla yazışmiyoruz gecen bana burası cok sıkıcı ya dedi cok canım sıkkın bugun dedi ordan muhabbeti acıp birşeyler sormak istedim işi vardi biraz geciştirdi gibi geldi.Kendiside gayet whatsapta geneli cevrimicidir ben arkadaşlarımla nezaman konuşsam gece bile oda c.ici hani bu takip etme değil ancak meraktan bakıyorum sizce napmaliyim ya kızlar ne konusayim bilmiyorum valla gunaydın nasılsın muhabbettleri sıktı beni acıkca diyemiyorumda meraklı gibi zaten ilk başta zoraki başladım ama tanımadan olmazki bu nasıl biridir nedir ne değildir bilmemiz lazım ikimizinde bunu hemen evlencek halimiz zaten yok ama tanımak istemesi nasil bir tanima olcak valla hicbirşey anlamadim ve sizlerden fikir almak istedim