Selam kızlar bana akıl verin nolur ya ben 1 yıl once tup mide ameliyatı oldm sırf kilom var eşimin gozu dışarı kaymasm yanında fit olaym ve ona sağlıklıklı bi evlat vereym diye (bu arada 6 yıldır evlat sahibi olamadık kilom yuzunden) ama ona ne yaptı gecen ay bi akrabası ile normal konuşmaya başladılar ama bu akraba dediğim 1 defa yuz yuze gelmişler sadece ve ailecek hic goruşmedikleri bi akraba uzaktan adı var işteakraba herneyse işte bunlar 1 ay once facede arkadaş oluyolar sonra tanışma faslı derken 3 4 gun konuştular ama eşim benden gizledi habire de gizlio bende şans eseri facebooktan hic takip etmeyen insan işgirlenince takip ettin ettim bunlar bayağı bildiğin sohbet ettiler konu baya ilerledi eşim ona duygularım var sana karşı dedi o eşime dedi ben bunları bi kac gun takibe aldm hic sesimi cıkmıo sonra eşim bi gun benm takip ettiğimi anladı galiba facebook sifresini değişti o şifreyi değişince bende hemen yazıiişmaları kaynıma attım valizimi topladm evi terkettim gorumceme gittim daha sonra ortalık karştı bu baya rezil oldu bi hataydı konşmamam lazımdı felan dedi hatasını kabul etti ama acaba bi kac gunluk bi hevesmiydi yoksa bişeylet hissetmiş olabilir mi kafam cok karşık bu olayın ustunden 2 ay felan gecti sizce ben aşılama yaptrmalı mıyım?