Sadece yazmak istiyorum icimi akıtmak..
Şukur diyebileceğim manasız bir haldeyim.
Arabayı bi yere cektim son ses turk sanat musikisi nihavent makamı bit kac eser dinliyorum; bu oldukca manalı ..
Kimseyi arayıp derdimi coğaltmak istemiyorum en iyisi yazayım dedim ki tukenmez kalemim bitti, gercekten bitti.
Eş kişisiyle gerildik biraz!
Once kendi telefonunu yere fırlattı sonra saldalyeyi duvara!
Dur cuş yuhh demeye kalmadan gelişti her şey..
Ve cocuklar şahit oldular oysaki benim en sakındığım şeydir!
Keşke bu hafta annenin evine gitseydin de kafa dinleseydim vs ( oğlan hasta olduğu icin iki gundur evde kreşe gondermedim dun de - salı malı olsaydı annemlere giderdim iki bebeyle zor oluyor vs demiştim bu ise gık dememişti)
Mutfaktan sesleniyor ben salondayım ses cıkarmadım, geldi - bavul mu hazırlıyorsun!
Sonra klasik sakinledi oğlana yemek yedirdi kız benim kucağımda bana laf atıyor.
Kızı uyutmamışım onu mu bekliyormuşum vs vs..
-Seninle konuşmuyorum!
-Niye ?
-şu yaptığın sacmalığa bak her aklına geleni soyluyorsun her aklına geleni yapıyorsun delirdin kafayı yedin hem seni gormek istemiyorum ne demek??!!
- orası doğru seni gormek istemiyorum!
Oyle mi ..
gittim cantamı aldım dolaba yoneldim
- napıyorsun nereye gidiyorsun?
- beni goremeyeceğin bir yere..
Peşimden geldi banyoya girdim kapıyı kilitledim carpa carpa klozetin kapaklarını kırdım; ama gecmiyor sinirim gecmez!
Giyindim, oğlumu optum (kızı emzirmiştim ona bıraktım)
- cocukları bana mı bırakıp gidiyorsun?
- hep sen mi gideceksin!!!!!
Cıktım geldim bi parka..
Arıyor arıyor.. coluk cocuk olmasa acmayacağım kokune kibrit suyu ama lakin actım :
-evet dinliyorum
- nerdesin?
- ne onemi var beni goremeyeceğin bi yerde..
- evli barklı kadınsın kocana soylemeyecek misin?
- yav bi git işine!!
Kapattım..
Hep siz mi hava almaya cıkıp gideceksiniz!
Evde sinir kupu dolanmaktansa cıkayım geleyim, sen de bir duşun ben ne b.k etmişim ki bu kadın yapmadığı bir şey yaptı, cıktı gitti..
Bak bir de evli barklı kadınlıktan vuruyor erkek değil misiniz işte silahınız bu aptal boş kuru sıkı bir silah..
Derdim sen, senin beni merak etmen bile değil oysaki..
Cok bunaldım, ellerinle ve kendi ellerimle kanatları kırıldı icimdeki ozgur kuşun!
Ben bu değilim dedim milyonlarca kere coluktu cocuktu kendimi unuttum bir guzel.
Ama biliyorum ben kendimi hatırlamaz isem kimse bana kendimi hatırlatmaz!
Burdan soz veriyorum kendime ; en onemli kendimim bunu hatırlayacağım.
Cocuklarım; siz benim goğus kafesimin en değerlileri, can parcalarım sizi sonsuz kere seviyorum, seveceğim de..
Evet şimdi daha iyiyim, muzik acık hava, ic akıtmak ohh mis terapi ..