Bir yazınızda şunları okumuştum.
@SypeR Kardeş anlattıkların yanlış. Ben ilk 10 sefer de yaptım hic sıkıntı olmuyordu. Şimdi hata verdi. Yapmanız gereken Tablet PC'nizin koruma sistemi olan MDM'yi kapatmak. (Daha sonra acabilirsiniz. Ayrıca bir sıkıntı olmuyor.) MDM'yi Ayarlar>Guvenlik>Cihaz yoneticileri kısmından kapatabilirsin.
Eğer tabletinin ayarlar kısmında guvenlik sekmesi yoksa yapman gereken menude olan ayarlar simgesinin ustune basılı tutarak daha sonra en ustteki yuvarlak icindeki unlem simgeli yere gotur. Yani uygulama bilgilerine gotur. Oradan verileri temizleye tıkla. Cıkan uyarıya tamam de daha sonra menuden Ayarlara gel guvenlikten halledebilirsin. Bu kadar basit. Hicbir şey imkansız değildir. Ayrıca internette rahat gezinebilmek isterseniz Google Play'den DNSet'i indirebilirsiniz.
Ancak ben ayarlarda verileri temizle dedim ama temizlenmedi. Bu arada bir yazınızda bu sorun icin root attın demiştiniz ama ben rootun tabletleri mahvettiğini duydum. Rica edersem bana rootsuz verileri nasıl temizleyebileceğimi detaylı bir şekilde soyler misiniz? Bu arada tablettim etab5. lLtfen yardımcı olun. Teşekkurler.